December 17th.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

"Bulan 12 ni birthday papa...nanti papa nak kek blueberry cheesecake!"

December 17th, 5 tahun lepas...

"Sape nak wish birthday papa hari ni..?"

December 17th, selepas 5 tahun...

Dah takde orang bangun pagi ingatkan kita pasal birthday dia sebelum kita pergi sekolah....kalau dulu sanggup dia bangun pagi...papa akan ingatkan hari ni 17th December...birthday dia...dia sendiri yang akan beli kek untuk birthday dia supaya anak-anak dia akan sambut birthday dia....

9th December lepas genap 5 tahun arwah papa kembali kepada Maha Pencipta...Sally tak nak update masa tu...takut sepanjang masa menaip air mata akan jatuh....tapi entah kenapa...bila terpandang kalender hari ni...sekilas bayangan terbit bila teringatkan kelakuan dia 5 tahun lepas...

Semoga tenang disana papa...semoga tenang bersama Penciptamu...semoga berada dikalangan orang yang beriman dan semoga syurga buatmu wahai ayah...

Selamat Hari Lahir, Papa.

You Might Also Like

12 comments:

  1. al-fatihah untuk arwah papa sally.. semoga ditempatkan di kalangan orang yang beriman.. akak pun dah takde ayah.. :(

    ReplyDelete
  2. doakan yan terbaik dia di sanna ye sally///

    ReplyDelete
  3. al-fatihah untuk arwah papa sally . semoga ditempatkan di kalangan orang yg beriman.

    ReplyDelete
  4. Al-fatihah buat arwah papa sally..kita pun turut terasa juga nasib yg sama..moga arwah papa sally d tempatkan dikalangan org yg beriman & beramal soleh di cna.amin

    ReplyDelete
  5. al-fatihah.. tkziah wt sally n family..

    ReplyDelete
  6. semoga arwah abah akk ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..Amin..be strong kak sally..

    ReplyDelete
  7. Al Fatihah.. salam takziah dari Ros buat Sally.

    ReplyDelete
  8. al fatihah.. semoga papa sally tenang di sana ... jangan sedih-sedih ye sally . papa mesti xmau sally sedih2.. terus kan titip kan doa untuk papa setiap hari. ^_^

    ReplyDelete
  9. Al-fatihah... semoga roh ditempatkan di kalangan orang yg beriman dan beramal soleh.. btw harini besday saya juga :D

    ReplyDelete
  10. alfatihah...
    semoga ayah sally ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman dan soleh, ika yakin ayah sally bangga dengan pencapaian sally sekarang..pergi ziarah kubur ayah, sedekahkan surah alfatihah dan yassin..itu adalah hadiah terbaik :')

    ReplyDelete
  11. Innalillah..Walaupun dah lama, akak tetap nak ucapkan takziah..semoga Sally tabah ye..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!