Monday, December 23, 2013

Ddukbokkie.


Eh, geram pulak dengan Ain ni...ada ke patut dia g makan Korean food without me..? Sepatutnya Sally ni partner in crime dia kalau bab makan..sampai hati dia..sampai hati...hihii...

Dia share kat whatsapp semalam...dia g makan dengan pakwe dia kat OU..huhu...katanya lagi sedap daripada yang selalu we olls makan kat Ampang Point...mungkin ke sedap..? nanti boleh la try g makan sekali..tapi nak ke OU tu yg malas..terasa kejauhhannya la haiii....

So, sape pernah makan ddukbokkie yang sedap..? meh share tempat meh..hihi...

50 comments:

  1. kat umah akak .. harharhar,, masakan akak sniri

    ReplyDelete
  2. Patutlahhh.dia pegi ngn pakwe. Patut xajak sally. Heheehehehehe

    ReplyDelete
  3. tak prnah mknlah sally....mcm best je..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikhwan cuba la cari...sedap...cuba cari kelainan :)

      Delete
  4. hrmmmm...kesedapan itu jelas sekali :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. alahai...nnt sally bukak kedai Korea kat Kelantan ye :)

      Delete
  6. ayyo ape ni sally??hihi...xprnah mkn n jumpe...kikiki...

    ReplyDelete
  7. uit, sedapnya.... aik.. tukar cat rumah ke?

    ReplyDelete
  8. Mana boleh ajak akak, dia kan pegi dgn bf.. Hahaha. Mcm sedap je. Tp makanan korea ni semua pedas kan? Uhuukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tapi akak partner in crime dia!! hahaha...depends jugak...ada jgk yg x pedas...Ddukbokkie ni pon ada 3 jenis kuah dia...tp selalunya pedas la...

      Delete
  9. nk eja tu pun terbelit lidah.. hahaha

    ReplyDelete
  10. ddukbokkie tu nama makanan ke? ingatkan cik sally merepek ape tadi.. keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...dia mmg nama makanan...ni rice cake..korean food :)

      Delete
  11. Jap, kat restoran mana ni Sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyo! sally tak tanya pulak dia...nnt sally try tya dia ek.. :)

      Delete
  12. hana tak pernah makan. selama nie dok mencari restoran halal yang ada makanan korea dekat melaka. tapi memang tak ada. huwaaa nak try. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bak kata kak Lieya, masak la sendiri...hihihi....

      Delete
  13. uwaaa mesti sedap kan.. boleh la feeling2 kat korea kalau makan ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap la Anne! tp sally tak pernah mkn kat sini...

      Delete
  14. Laaaa.... tak pernah dengarlah Sally ...sedap ke? Apa tu ayam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa...x pernah dgr kak OKje..? ni rice cake..makanan korea....confirm bukan ayam...hehe

      Delete
  15. Pergi dgn pakwe mana boleh ajak.hihik.

    ReplyDelete
  16. tak pernah try tapi nak tunggu Sally belanja. boleh? *wink2*
    :P

    ReplyDelete
  17. Tak pernah dengar pun nama makanan ni .. First time tahu

    ReplyDelete
  18. etakat ni tak pernah lagi makan huhu
    takde geg laa nak makan korean food ni, makan sorang2 tak feel langsung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..nak ajak ika dikejauhan..hahah..mari mari kesini.. :)

      Delete
  19. first time akak dengar makanan ini.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  20. tak pernah makan... mesti sedap,hehee :DD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!