Ddukbokkie.

2:18:00 PM Sally Samsaiman 50 Comments


Eh, geram pulak dengan Ain ni...ada ke patut dia g makan Korean food without me..? Sepatutnya Sally ni partner in crime dia kalau bab makan..sampai hati dia..sampai hati...hihii...

Dia share kat whatsapp semalam...dia g makan dengan pakwe dia kat OU..huhu...katanya lagi sedap daripada yang selalu we olls makan kat Ampang Point...mungkin ke sedap..? nanti boleh la try g makan sekali..tapi nak ke OU tu yg malas..terasa kejauhhannya la haiii....

So, sape pernah makan ddukbokkie yang sedap..? meh share tempat meh..hihi...

You Might Also Like

50 comments:

  1. kat umah akak .. harharhar,, masakan akak sniri

    ReplyDelete
    Replies
    1. ckp byk x guna kak, sampai KL sila masak!!

      Delete
  2. Patutlahhh.dia pegi ngn pakwe. Patut xajak sally. Heheehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi..tapi...tapi sally partner in crime :P

      Delete
  3. tak prnah mknlah sally....mcm best je..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikhwan cuba la cari...sedap...cuba cari kelainan :)

      Delete
  4. Replies
    1. bila dh mkn mmg ternyata sedap..hehehe :D

      Delete
  5. hrmmmm...kesedapan itu jelas sekali :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alahai...nnt sally bukak kedai Korea kat Kelantan ye :)

      Delete
  7. ayyo ape ni sally??hihi...xprnah mkn n jumpe...kikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayyo! ni rice cake..makanan korea la ct :D

      Delete
  8. uit, sedapnya.... aik.. tukar cat rumah ke?

    ReplyDelete
  9. Mana boleh ajak akak, dia kan pegi dgn bf.. Hahaha. Mcm sedap je. Tp makanan korea ni semua pedas kan? Uhuukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tapi akak partner in crime dia!! hahaha...depends jugak...ada jgk yg x pedas...Ddukbokkie ni pon ada 3 jenis kuah dia...tp selalunya pedas la...

      Delete
  10. nk eja tu pun terbelit lidah.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer sebut pulak...tgk belit ke tak...hahaha

      Delete
  11. ddukbokkie tu nama makanan ke? ingatkan cik sally merepek ape tadi.. keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...dia mmg nama makanan...ni rice cake..korean food :)

      Delete
  12. Jap, kat restoran mana ni Sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyo! sally tak tanya pulak dia...nnt sally try tya dia ek.. :)

      Delete
  13. hana tak pernah makan. selama nie dok mencari restoran halal yang ada makanan korea dekat melaka. tapi memang tak ada. huwaaa nak try. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bak kata kak Lieya, masak la sendiri...hihihi....

      Delete
  14. uwaaa mesti sedap kan.. boleh la feeling2 kat korea kalau makan ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap la Anne! tp sally tak pernah mkn kat sini...

      Delete
  15. Laaaa.... tak pernah dengarlah Sally ...sedap ke? Apa tu ayam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa...x pernah dgr kak OKje..? ni rice cake..makanan korea....confirm bukan ayam...hehe

      Delete
  16. Pergi dgn pakwe mana boleh ajak.hihik.

    ReplyDelete
  17. tak pernah try tapi nak tunggu Sally belanja. boleh? *wink2*
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...jom..jom..dgn syarat dtg KL dulu..haha

      Delete
  18. Tak pernah dengar pun nama makanan ni .. First time tahu

    ReplyDelete
  19. etakat ni tak pernah lagi makan huhu
    takde geg laa nak makan korean food ni, makan sorang2 tak feel langsung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..nak ajak ika dikejauhan..hahah..mari mari kesini.. :)

      Delete
  20. first time akak dengar makanan ini.. nampak sedap..

    ReplyDelete
  21. tak pernah makan... mesti sedap,hehee :DD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!