Dah tamat!

12:28:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

http://www.dramafever.com/st/img/slider/4320_MarryHimIfYouDare_Slider.jpg 

Kalau orang lain, semua busy update bila cerita drama kat TV3 habis kan..? hehehe...sally lain...sally langsung tak tengok cerita kat TV3 tu...bukan sombong...tapi sebab kena berebut TV dgn ang sally yang asyik tgk Discovery channel dan dengan ibu yang tak habis dengan sinetron dia..hehehe...

Macam yang korang tau...sally tak dapat nak tolak cinta Yonghwa...so, sally pun minat la dia....hehehe...baik punya cover kan..? Drama ketiga yang Yonghwa berlakon ialah "Marry Him If You Dare" selepas drama "You're Beautiful" dan juga "Heartstrings"...kalau yang mana selalu menonton channel KBSW dekat Astro, mesti pernah tengok cerita ni...actually kat Malaysia dia mula agak lambat...so, kat TV sekarang baru episod 8 atau 9 ... tapi dekat Korea, cerita ni dah tamat pada hari selasa lepas...

Ending agak tergantung! mungkin sebab penulis tak nak ada peminat yang sedih bila "Kim Shin" lakonan Lee Dong-Gun atau "Park See Joo" lakonan Jung Yong Hwa yang menangis bila "Na Mi Rae" lakonan Yoon Eun Hye pilih salah sorang daripada watak utama tu kan...tak kisah laa...janji semua dah tamat...lepas ni rindu la nak tgk Yonghwa berlakon lagi...

Kalau ada yang nak tengok boleh la klik kat Marry Him If You Dare .. sally ada sertakan link untuk tonton secara online...takde yang link download ek...malas nak cari..hehehe....

You Might Also Like

19 comments:

  1. kita tak ada tv kat umah sewa hihi

    ReplyDelete
  2. saya tak tengok lagi..nak tengok online je,hehe... saya dah bookmark MHIYD yg tonton online tu,hehe :)

    ReplyDelete
  3. x tgk lg cita ni. kena tungu kwn download. kih3..

    yong hwa bijak. tu y best psl dia selain cute.

    ReplyDelete
  4. Tak tgk jugak sbb blum jatuh cinta dgn young hwa :P

    ReplyDelete
  5. Tak tengok pun cite ni .. Baru tahu sapa yonghwa sbb pernah tengok his beautiful tu

    ReplyDelete
  6. ada masa baru download.. boleh buat bekalan drama time cuti semester nanti.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ika ni ntah bila dapat tengok, kena tunggu betul3 free baru leh tengok, banyak drama dalam lappy ni pun tak tertengok lagi, download je tp tak tengok haha

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum..sally,

    mselim3 tak tgk ...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. ala acik tak ada tv.. menghadap internet sajelah

    ReplyDelete
  10. Best tak cerita ni? Saya tengok sekerat jalan je. Huhu..

    ReplyDelete
  11. owhh belum ada kesempatan lg nak tengok. sekarang sibuk layan the heirs je. hehee

    ReplyDelete
  12. SALAM. ika dtg blogwalking.
    cerita ni best. suka sgt . baru je tadi tgk secara on9 ep 16. sedih gilerx de ENDING. -_-
    gud luck dear
    BIRTHDAY giveaway ika tengah berlangsung. Jika berminat untuk memenangi barangan kecantikkan dari
    THE BODY SHOP, elianto, etude, crabtree evelyn, himalaya, bobbi brown + etc... jom join. macam mana nak join? just komen je entry tu :)
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. dah lama x layan korea.. malas nk start.. nnti takut ketagih.. hehe

    ReplyDelete
  14. dah tengok jugak . best .. jom tengok pretty boy pulak, ada jang geun suk . hihi :D

    ReplyDelete
  15. akak pun dah lama tak tengok drama korea..

    ReplyDelete
  16. V mcm abg sally, kalau tgk tv confirm tgk discovery channel :P Lbh minat documentary stuffs. Hehee..

    ReplyDelete
  17. sally cite la ending die caneee... tenet slow kat sini... nak download cite pon xdpt -.-''

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!