Dah tak confused..!

8:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Dalam entry ni kan ada bagi tau pasal kekeliruan otak nak memilih untuk menghadiri SEDA event atau wedding kawan sally kan..?

Akhirnya setelah meneliti komen daripada 19 orang blogger yang komen kat situ...Sally ambik keputusan untuk menghadiri majlis perkahwinan kawan sekelas sally....so, esok sally nak ke Melaka...secara spesifiknya akan ke Bukit Katil sebelum check in homestay..hehehe...kitorang saje je relax sehari kat sana sebelum balik ke KL...yela masing-masing dah kerja, ada yang tgh sambung belajar...so, time ni la kami nak rehat sambil lepak-lepak ingat kenangan lama..eh?

So, orang melaka...meh la kita jumpa..hehehe...

http://www.freefever.com/stock/summer-holiday-hd-wallpaper.jpg

You Might Also Like

17 comments:

  1. memang best la dapat lepak ramai ngan classmate dulu2..rasanya 1 ari pun x abis berborak..:)

    ReplyDelete
  2. selamat pergi ke melaka..amboi comeynya selipar tue

    ReplyDelete
  3. amboiii macam nak bercuti kat pantai je kan hewhewhew
    salllllyyyyy, ika nak jumpa sally tapi ika kat selangor sekarang ni, kenduri di rumah pakcik tunang ika...sekarang kat homestay...uhukkkkk

    sally kalau datang melaka, jangan lupa pergi tempat-tempat ni;
    1. bandar hilir, melaka
    2. coconut shake, pantai klebang (the best popular coconut shake, orang beratur panjangggggg giler kut semata-mata nak coconut shake tu)
    3. kg.morten (perkampungan portugis ekehkehkeh, situ banyak rumah cantik2)
    4. errr so far, tu je kut yang boleh suggest kalau sally pergi sehari...banyak lagi tempat menarik sebenarnya...

    kalau ika kat melaka boleh bawa sally jalan-jalan..hukhuk..takde rezeki.. :/

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya dapat kumpul dengan classmate ^_^

    ReplyDelete
  5. Yipee!! Pasni dorang pulak datang utk sanding kak Sally ngan YH. Muahaha :D

    ReplyDelete
  6. akhirnya sally dah decide.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Seronoknya gi kenduri kawan sambil bercuti . HUHU :')

    ReplyDelete
  8. 2 dalam 1.. jumpa kawan-kawan lama sambil bercuti.. take care sally.. :D

    ReplyDelete
  9. bukit katil?? seriusly !!! memang dah dekat dah dengan hana. tang mana bukit katil tu ha???

    ReplyDelete
  10. ermmm.. jeles tol org g melaka nihhh

    ReplyDelete
  11. tgk gambar tu rasa mcm nak lepak tepi pantai sambil ditemani air kelapa sebiji.. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!