Again.

8:30:00 PM Sally Samsaiman 39 Comments


Masa jumpa dengan Ain kelmarin...dia beli benda ni...ada lanyard Doraemon dengan payung...hehehe...biasa la budak baru dapat duit PTPTN mmg gitu...hold hadiah birthday selama mungkin baru kasi...hahaha...

Masa tahun 2011 kalau tak sila sally, time still tengah study kat KPM Beranang...masa birthday sally berderet barangan Doremon sally dapat....daripada buku, bantal, keychain, payung, lanyard, plushie and entah pape lagi yang sally dapat time tu....so, skrg mmg banyak la barangan doraemon sally...hehe...alhamdulillah...walaupun kadang-kadang terasa macam dah matured and tak layak dapat benda yg comel-comel gitu....

You Might Also Like

39 comments:

  1. peminat tegar doraemon nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...a'ah kak mia...dari kecik sampai skrg yg dah tak bape kecik ni..hehe

      Delete
  2. sally suka doremon ke? hihi.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sangat!! hehee~ benda pertama sally cari kat kedai...mesti doraemon :)

      Delete
  3. Replies
    1. yela Vee...kang minat Yonghwa je boring jugak..hikhik :P

      Delete
  4. nak barang doraemon jugakk.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayat tak hbs tu...

      "nak BELIKAN barang doraemon UNTUK SALLY jugakk.. hehehe.."

      Delete
  5. sungguh peminat tegar nih . koleksi cd karton doremon pun byk nih .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...CD xde la kak...sally ada merchandise dia je :)

      Delete
  6. hari tu akak nampak aer phone doraemon,, teringat kat sally ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringat je kak..? kenapa tak terbeli sekali..? :P

      Delete
  7. ehem...nnt kalau kita jumpa barang doreamon kita beli tuk sally ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem...hihi...baik! beli banyak sikit...hikhik :D

      Delete
  8. mama ada set baby doremon je, set tilam sufi... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu pon bole kasi sally...hahahaha...buat tmbh koleksi :P

      Delete
  9. Peminat doremon ke?....kenapa minat doremon? Minat suara dia yeh.....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak OKje...mmm...kenapa ek..? sbb dulu sally kena ejek adik doraemon sbb badan besar...so, since that la... :)

      Delete
  10. dah banyak koleksi doraemon sally ekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk gak la...sampai xtau nk letak mana dah -_-'

      Delete
  11. Wah,bertambahlah barang doraemon.. :)

    ReplyDelete
  12. sy suka tgk cerita doraemon je..brg2 ni jrg sikit kumpul..huhu aik sally ex-student KPM Beranang ke? Dulu sy pun belajar sana! Hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally pun byk org beli drpd beli sendiri...byk org bg..huhu..eh, yeke..? Batch tahun???

      Delete
  13. minatnya dengan doraemon...akak pun minat gak..hihi

    ReplyDelete
  14. minat kumpul brg2 doraemon okay lagi.. tp sy sakit mata sikit tgk org yg suka kumpul2 barang2 hello kitty.. *sebab tak minat warna pink punya pasal. haha*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kejamnya aisya..hikhik..nasib baik doraemon xkena marah...sbb dia biru..

      Delete
  15. zara xbrapa ngan doraemon.. minta ngan shin chan.. hahaha

    ReplyDelete
  16. Wahhh best betul kak sally .. Huhu kite tak pernah dapat barang comel2 camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo...kak sally pun org bg afiqah..hehe

      Delete
  17. peminat tegar memang gitu kan kan heeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan-kawan peminat tegar..kalau malas nak cr hadiah..hehe

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!