3 am. 3 books.

10:54:00 AM Sally Samsaiman 44 Comments

Huwaaa...gila mengantuk....ni la padahnya kalau buat kerja gila...padahal dah tau pagi ni ada kelas...sila jgn contohi saya okay...?

Semalam lepas keluar dgn ain..tetiba dpt idea gila nak ke Big Bad Wolf book exhibition...mungkin ramai yg tau pasal BBW13 yg diadakan di Malaysia International Exhibition & Convention Centre (MIECC)...Bila tengok ramai yg pegi beli buku murah..jeles woo...sbb tu la pukul 3 pagi baru smpi rumah...

Tapi agak menyesal jugak sbb mmg jammed plus pack gila dengan org smlm..eh, I meant pagi tadi..hehe..



Tapi bila dah sampai..terus lupa semua benda..haha...terus happy bila tgk almost 3 millions books available to grab! Serius...mcm budak kecik berlari bila nampak lori eskem lalu..haha..camtu la sally gamaknya...hehe..



Jauh berjalan..meredah jammed..dapat jugak grab 3 buku...hopefully dapat g Big Bad Wolf 2014...!

Sape yang belum g..still ada masa sampai pukul 11.59 malam ni...hehe...

You Might Also Like

44 comments:

  1. stresssss! semua org pakat post pasal BBW.. tahun ni tak dapat pergi. sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...sally pun gagah g smlm...hehe...pepagi buta sampai sana...

      Delete
  2. tak rugila gak sally kecna dpt beli buku harga murah hihi

    ReplyDelete
  3. wife aku pun ada ajak gi big bad wolf ni. tp jauh la pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. The mines je bro...huhu...sian ke bini tu...

      Delete
  4. tak dapat nak pegi kali ni.. hmm.. :(

    ReplyDelete
  5. Uwaa!! Jealousnya dengan kak sally. Saya jauh, nak gi macam mana.. >.<

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Khir...alhamdulillah...mmg syurga buku bg peminatnya....hehe

      Delete
  7. owhh kak sally pown pergi jugak? so jeles ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye syg...hahaha...jgn la jealous! Tunggu tahun dpn yup...

      Delete
  8. bestnya kalau dpt pegi borong .. hehe

    ReplyDelete
  9. sungguh ramai orang tuh ... dah tak sempat nak pergi .

    ReplyDelete
  10. JAUH SANGAT!!! T_T Vee pun nak jugak pergiiiiiiiiiiiiii :"(

    ReplyDelete
  11. hokalloohhhhh atak ajak makcik pongggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hok aloh...acik poie nak dkt pkul 1pagi...mcm x kono je nk ajak org....awat tak g lagi??

      Delete
    2. jauh le dr tempat makcik. udah le makcik tak tau nk g kl cane dari sini kakakkaaka

      Delete
    3. Adeh...naik ktm kan bole...huhu...xpela...tahun dpn pnye bbw14 kita g skali...hokeh...?

      Delete
    4. bas nk ke ktm tu le makcik tak tau hahaha.. boleh aje nex yearrrr

      Delete
    5. Mslh botoi...huhu...okay...nnt kita g bbw14 plak...cube la Google nk naik bas kat mana...

      Delete
    6. nanti kalo esok free makcik try merayau2 naik bas.. tp cam malas je nak ke mana2 sok hahah

      Delete
    7. Weekend ada...tak pyh la rajin sgt keluar hari ni...hahaha...lambat lg bbw14.... :)

      Delete
    8. makcik keje weekend -.-'' hahhaha

      Delete
    9. ohh maaf...saya tak kerja weekend...hahaha :P

      Delete
    10. hahaha.. ok fine!!

      sally.. cane sally wat komen setting ni ye? sbb aefa just dpt update komen aefa je.. selalunye kat blog lain semua komen masuk kat emel.. stress jugakk huhu

      Delete
    11. tak paham..? means? sally tak buat ape pon...just tukar komen jadi embedded je...pastu ada tukar sikit kat setting....maksudnya aefa tak dpt noti drpd sally ke??

      Delete
    12. aefa dpt noti dr komen kita berdua je.. kalau kat blog lain, aefa dpt semua komen kat entry tu. jadi tak syok la.. wat penuh emel je hehhe..

      Delete
    13. ohhh...ingat tak dapat noti lgsg..hahaha...serius tak tau...mmg tukar jd embedded...pastu kat setting (other) tukar allow blog feed tu jadi (full)

      Delete
  12. eheeee :D berjaya juga sally pergi ya...ihiks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoyeah! Ika la bg org excited nak g sana....!

      Delete
  13. akak je yang tak pergi lagi.. hehe.. weekend sibuk sangat dengan hal bersama keluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe...tahun dpn masih ada kak..hehe...sally pun sbb nak sgt membeli...tu yg gagah kesana...

      Delete
  14. akak pegi Ahad aritu..Ya Allah..Jammednya...tak dapat nak parking, langsung tak jadi pergi, patah balik pegi beli baju skolah anak kat Balakong

    ReplyDelete
  15. saya ade pergi hri sabtu haritu...rasanya itu laa 1st time sy duduk lama kat what we can say kedai buku..hahahaha..klik tabung korea...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!