The reasons why I love you.

8:59:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Percayalah, sally menulis ni bukan dibawah pengaruh ubat demam..hahahaha....

The reasons why I love you....ni bukan cerita novel macam Mr Arrogant tu ek, jauh sekali perasaan sally terhadap Yonghwa..? eh..? hahahaha....perasaan apa yang ada kat Yonghwa tu..? cinta mati...? lalalalala~

ok, mukadimah suka jauh dari topik!

hehehe...I love you kat sini, merujuk kepada korang laa...The reasons why I love you, sebab korang tetap setia datang menjengah budak demam yang busy kat office hari ni...bukan setakat nak blogwalking, nak update entry pun tak sempat...busy kalah perdana menteri Zimbabwe..!

Sally actually ada something yang nak kena buat, kena settle jugak malam ni...nak sangat menjengah...nak bebel kat blog korang yang vogiee the vasss...tu...rindu! hehe...

SERIUS!

You Might Also Like

17 comments:

  1. I Love You Too...Sally tak apa tak sempat datang akak pun belum sempat update cerita pasal 24 November tu!!! Hu hu hu...today busy at hospital...

    ReplyDelete
  2. hahahaha! amboi.. takde u jump, i jump lah ni.. :P

    ReplyDelete
  3. hai... anda ditag! http://eymasu.blogspot.com/2013/11/birthday-giveaway-by-ssaira-eymasu.html

    ReplyDelete
  4. If i jump off of a bridge~ kim tan'd b at the bottom 2 catch me~~ yippie~~~

    ReplyDelete
  5. kerja-kerja juga, kesihatan jaga tau sally, kalau tak larat tak yah pi keje, amik MC k :) nanti demam teruk macam ika aritu, kesudahannya berhari2 kat hospital hukhuk

    ReplyDelete
  6. aaawww sweet.. ingat ada citer novel baru.. hehehe

    ReplyDelete
  7. i am proud to be one of the person u love :)

    ReplyDelete
  8. Termasuk okje ke Sally?.... okje dah lama tak dtg sini....

    ReplyDelete
  9. sally demam ke? semoga cepat sembuh ya.. semalam seharian akak busy, tak sempat nak blogwalking ke sini..

    ReplyDelete
  10. heheh i love u too la kak sally :D

    #dah ok tak demam tu? :)

    ReplyDelete
  11. yelah yelah, I love You too..cepat cepat sembuh k....

    ReplyDelete
  12. mudahnya kau mengungkapkan kata cinta itu sally.. hihi. gurau je yer.. i love u too. eh tetiba... hikhik. takpe sally, kalau busy kita faham.. dahuluka yang mana penting dulu ok :-)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!