Terseliuh!

2:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Kisah jadi masa hari isnin...kan tengah excited nak audit ISO...dah la audit tu buat kat main meeting roon...main meeting room ada kat tingkat satu...sally punya tempat kat tingkat 3...takde lif okay, sebab Dato' kata kalau ada lif nnt semua orang jadi besar mcm sally...benci Dato'!!!

tapi macam malas nak cerita kat ibu sampai la semalam kaki terasa sakit sangat...sebab lepas dah terseliuh tu sally gagah berjalan ke sana-sini...seret kaki yang terseliuh tu...camne boleh terseliuh..?

Hehehe...sebab sally kan ulang-alik naik tangga bawak fail dari tingkat tiga ke tingkat satu...malas nak ulang alik banyak kali...sally bawak 5-6 fail sekaligus..hehehe...pemalas kan...

Dah berjalan dengan fail penuh tangan, tangga pun tak nampak...adeh! terkehel la kaki sbb terlangkah kurang satu tangga...hahaha..nasib baik tak jatuh....cuma terkehel masa berdiri sbb sempat berpaut kat dinding depan...


akibatnya...terseliuh la kaki saya...Sekian. Sakit. Betul sakit.


You Might Also Like

16 comments:

  1. kesian sis..kasi urut taruk minyak pastu kasi bandage la sis.

    ReplyDelete
  2. ish sally kalo jatuh sekali dgn fail semua tu alahai sakit nya. kak penah gak jatuh masa nak turun tangga sbab igt tangga dh habes dh , terduduk kat bawah tu mcm nangka busuk . esok nya mc sbb kaki dh xleh nak jalan.

    ReplyDelete
  3. hahaha...audit punya cerita...semua pening kepala

    ReplyDelete
  4. cian sally x pe sapu la ubat k... moga cepat sembuh ek....

    ReplyDelete
  5. uish! sakit tu,saya pernah kena...semoga cepat elok la kaki tu... :)

    ReplyDelete
  6. kesian awak.. lain kali hati2, jangan tamak sangat nak bawak banyak2 fail.. hehe.. semoga cepat sembuh sally syg.. :D

    ReplyDelete
  7. alahai siannya... semoga cepat baik ye kaki Sally tu.. :)

    ReplyDelete
  8. aduh... tu la kak.. eksyen lagi.. lain kali, turun naik ambil fail satu2.. hihihi...

    ReplyDelete
  9. Alelelele! Sian :') Smoga cpt smbuh!

    ReplyDelete
  10. ika pernah fractured tangan sebab jatuh tangga, berguling3 ok --'
    sally hati2 bila jalan, bahaya tu, selamat terseliuh, kalau lagi teruk susah juga. Urut2 laa ya kaki yang terseliuh tu, sapu minyak :)

    ReplyDelete
  11. kna berurut la kan sally? get well ye cik sally...6___^

    ReplyDelete
  12. Aduyaii. Bgtau Dato', sediakan trolley ja. Haha. Vee masa PMR dulu terseliuh gak. Letak benda apa ntah yang lekat2 warna putih tu. Nyaman je rasa sebab panas2 minyak angin :D Anyways, get well soon ya! xx

    ReplyDelete
  13. sakit tu sally.. kasihannya.. semoga cepat sembuh sakitnya..

    ReplyDelete
  14. ni salah audit la ni!! hehe.. jgn lupa urut kaki tu.. kalau cam lain sgt tu cepat2 g scan.. :) smoga cepat sembuh. kalau tak sembuh cane nak g expo doraemon :D

    ReplyDelete
  15. Akak penag kena ni, jatuh depan public bank kat jalan ampang..adoiyaiii..berminggu gak nak eloknya..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!