Tak nak kawan dengan CNBLUE dah. SERIUS.

11:31:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Touching! Touching!! Touching dgn CNBLUE...sedihh!

Ingat tak entry Jawapannya....akhirnyaa....... ni..?

Sedih! dorang dah umumkan dah sape yang dapat surprise present daripada CNBLUE tu...Sally merajuk dengan CNBLUE...tak nak kawan dengan dorang 2 jam! eh eh...


Total 5 orang...semua daripada Korea..mana adil gittew...penat-penat kita perah otak fikir tangan sape...yela..penat tau fikir!

*walaupun dah tau kan tangan sape...hahaha....

pulak tu pilih daripada Korea je...nak save budget posting la tu..hahahatakpela...anggap jela takde rezeki...kot-kot Yonghwa nak kasi surprise masuk meminang sally terus kot...tu yang dia tak nak kasi album "PRESENT" tu kat sally...

*eh--eh...melalut jauh


p/s : +Aefa Aerisya , even CNBLUE tak menang kat MAMA Awards semalam.. Makcik tetap sokong mereka...Forever BOICE! hahaha...eh, GD menang 4 award ke semalam..? *out of topic

You Might Also Like

18 comments:

  1. tak adil betul cara pilih pemenang, mesti nak jimat pos.. kekeke.. takpe la sally, belum ada peluang lagi.. hihi..

    ReplyDelete
  2. Alololo mrajuk pulak. Haha. Meh sini V hug!! :p

    ReplyDelete
  3. Laaa. Ingatkn ape tdi. Hihi.. merajuk upenye xD

    ReplyDelete
  4. hahha.. masok pencalonan ok lah tu :D aah GD menang 4.. yippieee yippeee.. pakwe makcik smua berkebolehannnn

    ReplyDelete
  5. alolo.. sebab tu zizie mls nk join contest dorang kak.. dah tau dah xdpt punya... huhu...

    ReplyDelete
  6. haha.. 2 jam je boikot..? hahaha

    ReplyDelete
  7. Janganlah merajuk kak sally .. alololo tak comel lah camtu

    ReplyDelete
  8. Sally...i love top big bang..haha..hero baru..

    ReplyDelete
  9. haha,ingatkan merajuk betul2 :p
    saya tengok MAMA Awards semalam,hehe... :) betul betul,GD menang 4 award semalam..banyak tu,hehe... dapat anugerah 'Artist of The Year' lagi tu,hehe :)

    ReplyDelete
  10. akak pon xtgk gak MAMA award tu sebab bz. siang tadi pon ada ulangan tapi xdpat tgk jugak. sedih T_T

    ReplyDelete
  11. ramai nya yang cakap pasal MAMA awards nie? mana nak tengok ea yang ulangan or video ke? huwaa nk tengok jugak. nak tengok boipren kim jong kook !! huk3

    ReplyDelete
  12. dorang pilih jawapan cane sally? ikut siapa paling cepat bagi jawapan n betul ke?

    xpe sally, boleh cuba lagi lain kali tau...

    ReplyDelete
  13. kelakar la sally ni..mesti fanatik habis dengan CN BLUE.hehehe...:P

    ReplyDelete
  14. merajuk 2 jam je.. lepas ni ok balik.. hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!