Surat resign kerja.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Kepada blogger-blogger yang disayangi diluar sana...tolong jangan tulis surat berhenti kerja macam ni..okay..?


Kalau sally cakap ni dekat dato'...percayalah...mesti kena smash balik nanti...antara jawapan yang sally confirm...
  1. Sape suruh awak tulis entry blog kat office..?
  2. Sape suruh awak makan banyak..?
  3. Sape suruh dah makan banyak, tak reti nak exercise...nanti esok lepas kerja ikut saya g jogging...Ahad nanti ikut saya naik Batu Caves (tolong la paham...dato' naik turun batu caves tu 5 kali dalam masa 10 minit!!)
  4. Saya takkan gemuk, awak saya tak tau laa....
Percayalahhh...berdebat dengan dato' akan meningkatkan kadar stress dalam diri anda..hahaha...tapi saya sayang boss saya! Sebab kepala dia pun wink wink macam staff dia...hehehe...


 He's my mentor, my boss, my personal "kurus" coach yet my "kawan"..hahaha....

You Might Also Like

20 comments:

  1. haha, bestnye dapat boss sporting >.<

    ReplyDelete
  2. hehe..bru ingt nk wat sample..tp isi kndungan sebegitu ghupe plak..confirm bos yaya pon akn tnye soklan serupa..^o^

    *untungla dpt bos yg 'masyukk' dgn stafnyer ^_^*

    ReplyDelete
  3. wahahaha..menarik surat resignnya tu...Kalo berani la nak bagi bos

    ReplyDelete
  4. sape yg nak resign tu boleh la copy ayat surat ni heheh

    ReplyDelete
  5. ingatkan sis nak resign hehe..

    ReplyDelete
  6. haha,lawakla baca...:D amboi,best la kak sally dpt boss yg sporting,hehe :)

    ReplyDelete
  7. bijak betul pekerja tu cari alasan nak resign..

    best kan dapat bos yang sporting? masa anne keja dulu pun dapat bos yang best.. sekarang rindu pulak nak keja balik.. hihihi

    ReplyDelete
  8. Bestnya boss akak ni! Haha. Harap2 dpt boss cmni gak next time :D

    ReplyDelete
  9. heh heh , boss tak pakai stokin ...

    ReplyDelete
  10. best kalau dapat boss cool ni hewhew
    kita kerja pun tak rasa tertekan sebab boss jenis boleh masuk dengan staff kan sally :)

    ReplyDelete
  11. memang lawak la tulis surat resign macam tu..hahaha..blogger tegar kot..sampai mcm tu sekali..hahaha.

    ReplyDelete
  12. Hoho..mmg x brani la nk bg boss surat resign cenggini.. :D

    ReplyDelete
  13. hahaha.. sila lah buat surat resign begitu.. haha

    syoknya dapat boss sporting mcm tu.. :)

    ReplyDelete
  14. lagi stress bos yang baca surat tu.. hehe.. untung sally dapat bos yang baik macam dato' tu..

    ReplyDelete
  15. sronok dpt boss sporting nie. huhu kalau hana hantar mcm nie kena tendang tros agaknya. haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!