Sesi geledah blog.

11:35:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Morning Sunshine!

Well, Monday blues kah..? Sally tgh busy ni sebenarnya...pastu makcik +Aefa Aerisya paksa update entry baru..hahaha...boleh pulak gitu...sally kena paksa update entry..help! help!

Masa camni sally selongkar blog...cari entry yang dah siap draft...tapi hampeh! langsung takde draft...ottoke..? camne boleh takde langsung entry draft..? dah la pagi-pagi isnin ni takde idea...hehehe....

Ada je benda nak cerita...tapi kena tunggu masa tak busy kejap...sebab nak buat something pagi ni..incik boss kasi kerja banyak..hehehe...I've got heavy flu pagi ni...sebab kena hujan masa g kelas semalam...Qim park kereta jauh, so, takde payung...kitorang pun redah la berlari-lari dalam hujan...aishh...balik dah kepenatan terus tertidur...so, padahnya pagi ni selsema la...nasib baik tak demam...cuma selsema yang agak nak tercabut hidung jugak sebab bersin..hehe...

Sally menunggu hadiah bufday ni...takde pulak sampai...ish ish......eh? Korang belum pos hadiah birthday sally ek...? hahaha...okay, sally gurau je...sebab sally dpt hadiah sebenarnya...jap lagi sally update tau...

hahaha...okay, makcik +Aefa Aerisya , sally dah update.

http://www.mywallpaper.org/wp-content/uploads/2013/07/good-morning-quotes-for-her.jpg

You Might Also Like

16 comments:

  1. semoga cepat sembuh selesema sally tu..

    ReplyDelete
  2. mesti hadiah doraemon kan kan :D

    ReplyDelete
  3. Birthday Sally ke? Happy birthday dear!!

    ReplyDelete
  4. Kejap lagi smpai la tu.mto posmen pancat ^_^

    ReplyDelete
  5. bukan paksa :P post before ni kate nk cite pasal eggmnt hari ni.. diulangi... enggment.. bukan besday ye. hahah

    ReplyDelete
  6. oo,kak sally nak hadiah ek? hehe :) semoga selesema kak sally semakin okey,hihi :)

    ReplyDelete
  7. sampai kena paksa... kesian betol.. heheh

    ReplyDelete
  8. kesian la yong hwa nanti kena jangkit selesema dari sally.. haha..
    semoga cepat sembuh ya! :D

    ReplyDelete
  9. salam maghrib. hehe tetiba kan.

    #akak get the flu? minum air suam tw akak. medicine jangan lupa. get well soon :)

    ReplyDelete
  10. tak tahu alamat sally, acane nak bagi hadiah tu? hewhew

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!