Senarai Pemenang Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

12:30:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Ehem...ehem...seperti yang dijanjikan semalam...sekarang pukul 12.30pm...so, sekarang masanya sally nak umumkan pemenangnya...first of all, I'm deeply sorry sebab lewat umumkan pemenang...sebab sally sangat sibuk...huhu...cliche sangat ayat kan..?

Hahaha...basically sally tengok randomly, banyak yang cakap pasal...
BIRU-CNBLUE-YONGHWA-ADAM LEVINE-TAUFIK BATISAH-RESEPI...

Terima kasih sally ucapkan...sorry sebab sally tak dapat nak print screen random tu...sebab sally kejar masa...so, sally umumkan jela ye...pertama sekali sally akan umumkan...

Blog Pilihan Sally (ONE PERSON ONLY):
Notebook Eiffel Tower x 1
Random Button Badge x 1
kenapa sally pilih kak Aiza? 
(sebab bagi sally...dia menulis melalui pemerhatian...Bila sally baca, sally dapat rasa kak Aiza ada buat research sikit sebanyak pasal blog sally...instead of copy paste...so, I'm honored this gift for my dearest sister..)

RANDOM Uncle :
Blogger Button Badge x 4
  1. http://duniakita1994.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  3. http://rozeath.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  4. http://vaneelea.blogspot.com/2013/11/simple-segment-2-by-sally-samsaiman.html 
CNBLUE Button Badge x 2
  1. http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/11/simple-segment-2-sally-samsaiman.html 
  2. http://anne-nurain.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
KPOP Button Badge x 2
  1. http://fatanahkhirizan.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
CNBLUE Original Post Card x 2
Cute Key chain x 2
  1. http://merahsitulip.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
Cute Brooch x 2
  1. http://jombercontest.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://second-ofme.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

HADIAH KHAS : 
Hadiah ni Sally bagi kepada blogger ni yang kata dia nak menang hadiah barangan CNBLUE sebab nak bagi kepada kawan sebilik dia sempena hari jadi dia pada 3rd December...sebabkan kawan dia peminat CNBLUE a.k.a BOICE...so, I'm so honored to give this to her friend...and I really hope, this thing will really given to her...


Kepada semua yang menang, sally ucapkan tahniah kerana berjaya di random oleh Uncle Random...yang mana yang tak dapat, Sally mintak maaf sangat...korang sila marah Uncle Random...sebab "dia" yang tak pilih korang..hehehe...

Kepada semua pemenang...sila email details anda ke alamat email : sallysamsaiman@yahoo.com ... mengikut syarat dibawah:

Subject email : Pemenang SS #2 by SS
Nama :
Alamat :
No Telefon :
Link Penyertaan :
Hadiah yg dimenangi :

*kepada yang menang Button Badge, kalau korang nak tukar let say, yg Kpop tak nak Kpop...please do stated in the email ya!

Akhir kata, Sally minta maaf kalau ada yang terguris, termarah sebab tak menang, tertak puas hati...Sally mintak maaf sangat-sangat...lain kali kalau sally buat segmen ke GA jangan la serik nak join ye sayang-sayang...hehehe...oh! masa untuk tebus hadiah sampai 5th December je ye!

You Might Also Like

28 comments:

  1. EH... ahkak tak join patutlah tak menang... heheheh
    tahniah kepada yang berjaya menawan hati Sally...
    :D

    ReplyDelete
  2. wah,lekat jugak,haha....
    dapat button badge pun okeylah :)
    akak,saya bagi details kat google plus boleh? hehe :)

    ReplyDelete
  3. haha.. dah agak da takde luck haha.. tahniahh semua.. :D

    ReplyDelete
  4. salam.. congrats pada pemenang.. jemput join GA saya pulak eh :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html

    ReplyDelete
  5. tahnial all.. semangat tanye,bile nk umum....tapi,,x menang jugak :/

    ReplyDelete
  6. yeayy menang kad CN Blue :D Alhamdulillah thanks kak sally ^^

    ReplyDelete
  7. yeay! dapat button badge! thanks sally syg.. :D

    ReplyDelete
  8. tahniah yg menang..nak jugak hadiah cnblue :P

    ReplyDelete
  9. kecewa hatiku..hehe.. :p

    TAHNIAH kepada para pemenang.. :)

    ReplyDelete
  10. alamak.. tak menang.. camne ni?? hehe.. apa-apa pun tahniah kepada semua pemenang.. :DD

    ReplyDelete
  11. seb baik menang kalo x akak menangeh kelupoq atas lantai sambil hentak2 kaki.. kahkahkah ^_^

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah.. rezeki Ina :)

    Terima kasih kak Sally ^^ ;D

    ReplyDelete
  13. wahhh seronok nya. tahniah pada pemenang. :)

    #next time kalau buat GA hana nak join jugak sebab nak tanda2 kenangan dengan kak sally. haha

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah ade hadiah khas :') thanks akak Sally :')

    ReplyDelete
  15. Tersenarai sbg pemenang ghupenyeeee.. Vee baru je bukak lappy ni, baru online. Huhu. Thanks to uncle random :D

    ReplyDelete
  16. Tahniah kpd yg mnang..wuu..majuk la sbb x mnang..wuu

    ReplyDelete
  17. Button badge. Hehe. Dh email dh. :-)

    ReplyDelete
  18. ala.. tak menang... nk merajuk ngan sally 4 minit.. hehehe

    anyway, tahniah kepada yg menang...

    ReplyDelete
  19. alooo..tak de rezeki..=(

    tahniah buat para pemenang!! =)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah.. terima kasih sally.. nanti akak emelkan details tu kepada sally..

    ReplyDelete
  21. tahniah pada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!