Senarai Hadiah | Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

12:17:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Hello there!

Sally nak senaraikan hadiah yang super cute, super kecik yang sampai sally malas nak simpan dah..hahahaha....hopefully suka la...kalau ada yang tak minat KPOP, please do tell me...Nanti kalau-kalau korang menang, Sally cuba tak kasi korang KPOP punya barang.

Kalau boleh yang join, sila lah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia...kang sally nak pos susah pulak..hehe...

Senarai Hadiah

Blog Pilihan Sally (ONE PERSON ONLY):
Notebook Eiffel Tower x 1
Random Button Badge x 1

RANDOM Uncle :
Blogger Button Badge x 4
CNBLUE Button Badge x 2
KPOP Button Badge x 2
CNBLUE Original Post Card x 2
Cute Key chain x 2
Cute Brooch x 2

Sally mencari 15 pemenang....
**Hadiah akan sentiasa di-update...hadiah mungkin akan berbeza setiap kali di-update...mengikut kepada keadaan...the prize will depends on availability..sorry for any inconvenient caused..I'll try to prepare something nice and memorable for all of you...sorry for any mistake that I've done..PEACE! 

Well, hadiah mmg nampak macam berat sebelah...hehehe...tapi yang lelaki kalau menang, Sally bagi button badge yang special sikit..hahaha...tapi yang tu sally tak nak expose kat sini...kalau nak tau, join la dulu..hikhik...


Jangan lupa JOIN okay?

You Might Also Like

16 comments:

  1. awesome hadiah ni.....harap dapat..ihihih:)

    ReplyDelete
  2. byk sungguh hadiah . sendiri taja lagi ...

    ReplyDelete
  3. wahh..comel nya button badge tu..sally ni sangat memahami org2 yang tak berapa minat kpop..hehehe...suka singgah blog sally :)

    ReplyDelete
  4. totaly hadiah lebih kpd pempuan...but very memorable..:)

    ReplyDelete
  5. alahai comeynyer hadiah2.. tapi anne tertarik dengan notebook eifel tower tu.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. nak yang CNblue button badge. at least bila nampak button tu teringatlah kat kak sally. haha :D

    ReplyDelete
  7. wah,hadiah yg sangat2 best! hehe...semua ohsem! :D nak join la segmen tu... :) mana tau ada rezeki:D

    ReplyDelete
  8. button badge blogger tu comel. hehe

    ReplyDelete
  9. hadiah best sebab brg korea...hahahhaha =D

    ReplyDelete
  10. best hadiah~~ kalo ade otograp CNBLUE lagi best~ :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!