Secret Recipe Sweet 16th Anniversary!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Sally dan makanan tak dapat dipisahkan..hahaha...eh, takdelaa...actually kan...sally nak cari kek untuk Engagemnet Day kakak sally Sabtu ni...so, macam biasa la as wedding palnner wannabe...sally kena cari kek dia...hahaha...sally nak beli Baskin Robbin, tapi kakak sally tampor muka...katanya back to reality...kau ingat aku cop duit..? Sedih. Hehehe...


See..? this Saturday kan jatuh pada 16th November...so, ada RM16 off! yeay! Jimat duit kakak sally...sally tak nak kasi tau dia..hahaha...nak songlap duit tu...lalalalalala~ hehehe...tipu je...


Ada lagi promo lain untuk 16th Anniversary dorang...hehehe...so, nanti korang usha la ... malas pulak nak cerita... sebab sally excited yg RM16 off tu je... hehehe... eh, lagi satu kalau yang mana ada akaun We Chat tu...follow la dorang...kalau tak silap sally...beli 1 slice cake boleh dapat percuma 1 slice...(terms and condition applied)...hehehe...

 Nak beli kek ape ek..? cer bagi cadangan...Sally ingat nak ambik Red Velvet Cake..okay tak..??
^_^

You Might Also Like

13 comments:

  1. alahai.. zaman kegawatan ni la die nk offer... :(
    Red Velvet Cake? Tak pernah try.. hheee

    ReplyDelete
  2. banyak juga diskaun tu.. velvet cake sedap.. :D

    ReplyDelete
  3. aduh! sakit tak kena tampar tu.. songlap je, bayar kena tampar.. hahahaha..
    why semuanya ada off masa zizie tgh sengkek :(

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaaaaaa ank kena cari member yg bday 16hb la pulak ni hahaha

    ReplyDelete
  5. wah nak yang free 1 slice tu.. sally belanja la anne.. kekeke..

    ReplyDelete
  6. tk pernah makan secret recipe ni, ramai org kata sedap. btw saya pun suka red velvet. sesuai utk org yg nk bertunang :D

    ReplyDelete
  7. wah cam besh je kat SR tu..nk g usha jgk la nti ^,^

    ReplyDelete
  8. ohhh...sedapnya kek Secret recipe..nak gakkk

    ReplyDelete
  9. red velvet cake ni ramai orang kata sedap..lagipun nama dia macam comel aje,hehe :) okey jugak saya rasa :)

    ReplyDelete
  10. ohh sis kak sally yang engaged ea. tahniah pada beliau. ingat kan kak sally hik2. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!