REVIEW : Lucas Territory

9:19:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Tetiba rasa macam banyak sangat masa...walaupun permintaan daripada +Aefa Aerisya dan +Anne Nurain untuk blog mereka direview masih tidak diendahkan...hahaha....

Sebenarnya ada banyak benda nak story...tapi draft dulu laa...nak kena buat skrip video mandarin ni..hahaha...boleh camtu...?

Actually kan, sally perasan ada beberapa orang blogger letak sally dalam bloglist mereka...ada yang inform dan ada jugak yang tak inform...tapi sally tak mampu nak letak semua dalam bloglist pulak...lain kali sally letak ye...hehehe...kadang-kadang tu terharu jugak...cuma tak tunjuk laa...macam blogger Lucas Territory ni a.k.a +Dayat Lucas ... entah bila dia letak sally dalam bloglist dia...huhu...sebagai balasan, Sally review jela ek..?

Apa nak review..?

Budak ni special...entah kenapa...Sally rasa dia ni seorang yang talk-active di luar tapi mungkin jugak jenis yang pendiam...entah...macam tak tau...

Dia merupakan blogger baru yang sedang berjinak dengan dunia blogging....overall blog dia kemas cuma mungkin utk bloglist dan jugak blog achieve kena buat scroll bar...sebab agak panjang melebar sikit...bila kita boleh scroll...senang sikit....mungkin entry pun boleh kurangkan kepada 2-3 entry utk setiap page...

Kurang widget bagus! so, blog loading akan lebih cepat...


Mmmm...dah tak tau nak cakap ape...so korang sila lah berkunjung ke blog beliau...okay..? tekan je kat link atas tu...Sokonglah blogger tempatan...eh? dah macam iklan "makanlah buah-buahan tempatan"...hihi...sally tak reti nak review orang...hopefully takde yang kecik hati ye...

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. - Dayat Lucas

You Might Also Like

15 comments:

  1. kita pun ada follow blognya dalam 2 or 3 minggu lepas juga..so far so good.macam kita juga baru nak berjinak-jinak kat dunia blog ;)..sokongla buatan tempatan hehe

    ReplyDelete
  2. ouh dayat lucas ni..aya pernah singgah blog dia.. :)

    ReplyDelete
  3. nak letak blog Sally dlm bloglist jugak la.. nnt dapat review dr Sally.. hehe! gurau je.. Hari 2 try letak bloglist jugak tapi cam berjela-jela pulak jdnya.. mungkin perlu ubah cket apa yg patut, supaya nampak lebih kemas dan sedap mata memandang.. :)

    ReplyDelete
  4. takpe2.. lelaki didahulukan.. sedih :( dah la mmg sedih mlm ni :(
    terus terjah blog dayat~

    ReplyDelete
  5. hwaaa. hana pown nak jugak lah kena review ! haha :P

    ReplyDelete
  6. heee, memang follow pun dayat ni,
    tapi baru2 juga laa,
    ika perasan dayat dah follow ika lama, tapi ika tak jumpa dia punya link blog,
    recently dia comment kat blog ika,
    lagi sekali laa try klik profile, baru laa ceq jumpa link dia hewhew :)

    salam perkenalan sally, dayat! :)
    ika follow2 sally pun baru lagi kan huuu

    ReplyDelete
  7. pernah jugak beberapa kali singgah blog dia ni.. rasa mcm peramah jugak lah.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum akak sally,
    wah,bestnya kena review.Baru nak terjah ke blog dia :) btw ingatkan apa Lucas rupanya nama orang kehkeh.

    ReplyDelete
  9. eh sally mention kita la Aefa! jangan lupa turn kitorang pulak eh? haha.. :D

    ReplyDelete
  10. HEHEHE.... thank you so much.... Suddenly, dayat speechless... tak tau nak ckp ape... memang rezeki :)

    ReplyDelete
  11. baru juga akak kenal dia.. terharu dia masukkan dalam bloglist dia.. :D

    ReplyDelete
  12. tu la,beliau ada masukkan saya dalam bloglist jugak...
    saya dah bw blog dia,hehe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!