Pepero Malaysia Style!

8:30:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Pernah baca entry sally pasal Pepero..? kalau belum meh baca ... (Pepero)

Hehehe...kalau yang minat Korea tu, sure tau benda ni...rasanya +Ainim Suju pun ada post kat Instagram dia pasal kenduri pepero ni, bukan la kenduri betul pun...tu cuma dia borong kat Isetan,KLCC...ada Korean Fair or something like that laa...tapi yang sally nak cerita ni pasal Pepero Malaysia Style punya!


Hahahaha...yang ni pepero yang sally punya..hahaha...dah la biskut kontot je...lebar pulak tu...langsung tak sama dengan pepero yang betul...hahaha....

Ni buat sebab banyak sangat coklat lebih masa wedding abang sally dulu..hahaha...ingat nak letak kacang, almond...tapi tak cantik...so, sally letak sprinkle je je...ini pun bukan main renyah nak buat..hahaha...


Eh, sapa nak ambik sally jadi menantu..? Sally pandai buat pepero ni..lalalalala~ 

^_^

You Might Also Like

14 comments:

  1. Macam sedap jer. Boleh dimakan dalam versi hisap rokok ni. Hee

    ReplyDelete
  2. macam sedap je.. macam sedap je.. macam sedap je..

    ReplyDelete
  3. saya nak pepero je, menantu taknak.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  4. sedap lah plak tengok..meh hantar kat ifah sikit..hehehe :P

    ReplyDelete
  5. rasanya ada coklat kat dalam peti sejuk.. boleh buat ni. biskut tunjuk pun ada, lebih buat kek lapis itu hari.. tq sally.. :)

    ReplyDelete
  6. Terbang sambil mendarat di sini. Jom join GA yang awesome ni! Terdapat 100++ hadiah untuk dimenangi! http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  7. wow nampak sedappp.. buat kat akak sallyy.. ^_^

    ReplyDelete
  8. klu saya , sekali mkn dah habis nih ...

    ReplyDelete
  9. Okay..dah layak kawin ni. hantaran pepero msian style gitu. yg penting yonghwa wajib rasa dulu. hahahah

    ReplyDelete
  10. kalau ada coklat ni mesti sedap, sebagai peminat tegar coklat, ika yakin pepero ni superb delicious hewhew

    ReplyDelete
  11. nana baruje bw blog sis ainim,heee...nengok fair tu teringat sally,sally xjoin ke?:)

    ReplyDelete
  12. first time akak dengar dan tengok.. nampak sedap tu.. akak suka coklat.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!