One Word - SubhanaAllah!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Navagio Beach, Greece..
Well, actually mesti korang pernah tengok something yang lagi cantik kan..? Sesungguhnya Allah tu Maha Pencipta! Serius sally suka laut...suka yang teramat suka...orang kata manusia ni ada 4 elemen kan..? Sally rasa sally air la...hehehe...

Salam Jumaat..

AWAY ~ AUTO PUBLISH

You Might Also Like

12 comments:

  1. salam jumaat,kak sally :)
    subhanallah,cantiknya.... :)
    mendamaikan :)

    ReplyDelete
  2. salam jumaat sally..tenang mata tengok laut biru

    ReplyDelete
  3. Mmg cntik dan tenang..kalau anak ke 2 or ke 6 mmg element air:D,sally no brp?

    ReplyDelete
  4. saly sini dikelilingi laut. meh sini meh :D

    salam jumaat sally :D

    ReplyDelete
  5. air laut eh ? thought ice berges ?

    ReplyDelete
  6. ct suke laut...tp ct rase element ct api...muehehe....

    ReplyDelete
  7. subhanallah, maha suci Allah.. ada banyak lagi tempat lain yang cantik macam dalam gambar tu.. rasa macam nak pegi je semua tempat tu.. kalau aku kayaaaa.. lalala~

    ReplyDelete
  8. subhanallah.. tenang tengok air laut yang biru tu sally.. :D

    ReplyDelete
  9. Subhaanallah.. Maha Suci Allah yang Maha Hebat

    ReplyDelete
  10. subhanallah. so amazing and breathtaking ^_^

    ReplyDelete
  11. ika pun suka laut :)
    semua ciptaan Allah indah kan sally, tinggal kita je nak belajar mensyukuri nikmat keindahan tu :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!