ohhh....Sony Xperia ZL....

4:37:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Semalam sally ada cerita pasal Sony Xperia ZL yang sally baru beli....niat dihati bukan nak menunjuk ye...saje nak kongsi dengan korang...ada 3-4 orang blogger bertanya pasal si cantik manis sally ni..hehehe...so, meh tengok dia....




Yang lain-lain tu aksesori dia je..hehehe....banyak lagi benda belum explore..tetiba macam malas pulak..boleh gitu..? hhahaha....nanti la...slow-slow nak explore cik cantik manis ni...baru nak download satu-satu application yang best...yang penting apps yang ada CNBLUE semua dah siap download..hahaha...okay, nampak obsess di situ...lalalalalala~

korang buat ape je hari ni...? hari ni hari super malas untuk sally, malas nak bangun, malas nak online, malas nak makan, malas nak tengok TV..hahahaha....at last pukul ompek petang baru nak update blog...hahaha....

eh, malam ni ada bola kan..? Pahang ke Kelantan..?

^_^

cer klik IKLAN ni...sedekah kat sally...

You Might Also Like

17 comments:

  1. nak gak nak jugak...hehe ..bestnyer ada hp baruuuuu =D

    ReplyDelete
  2. cun cun... mesti sayang dia gila nih kan. hahaha.

    ReplyDelete
  3. waaa, bestlah :D Lia pilih kelantannn sbb pantai timur. lailai~~ akk plak??

    ReplyDelete
  4. wahhh cantiknye :) tahniah dapatkannya

    ReplyDelete
  5. Wah..sally sgt cantik..warna tu yg sgt mnggoda tu..i like...nak sat jgk la...dah tkn iklan sally..hehe :).

    ReplyDelete
  6. Mcm cntik je..mcm comel je..hihii..akak x layan sgt bola ni..tp kelantan menang kot..

    ReplyDelete
  7. Hello sweetheart.. V pn mls2 hari ni. Hahaha. Knp rasa cm lama tak jenguk blog Sally ni padahal baru smlm mai sini. :S Sronok laa ada henpon baruu..

    ReplyDelete
  8. wuuuu..nak jugak si cantik Sally tuu.. T_T

    dah tekan iklan Sunsilk..

    ReplyDelete
  9. smart la! hehe.. ini yg warna hitam kan? :)

    ReplyDelete
  10. wahhh, bestnya, comel jugak xperia zl ni...

    ReplyDelete
  11. baiklah . CNBLUE tuu wajib ada . hihi . btw , pahang menang . hogoh pahang hogoh :D

    ReplyDelete
  12. cun la pulak xperia nih~.. sally nk pinjam seminggu boleh> hahaha

    ReplyDelete
  13. salam.. cakkk...
    singgah sini sebab nak jemput tuan tanah join Giveaway teman yg 1st ni.. sempena anniversary blog tengkubutang yang pertama.. HADIAH AWESOME SGT2!!
    VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP DAN MCM2 LAGI..
    jom join! mana tau ada rezeki? he2

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  14. akak sampai sekarang tak beli lagi smartphone.. ramai kawan-kawan akak yang beli sony experia cakap ianya memuaskan hati..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!