Klon.

9:03:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Semalam...sally berjalan-jalan la lepas settle keja sally...satu-satu blog yang tinggal jejak di shoutbox mahupun di komen, sally ambik masa untuk terjah...sampai la ke blog geng biru, Cik Aisya... awalnya saja nak tinggal jejak dekat shoutbox dia, tapi dia dah tukar ke chatbox pulak...


Tapi tu bukan masalah sebenarnya, yang menjadi persoalannya...cuba korang tengok gambar yang atas..."Sally" ada tinggal jejak pada pukul 12.33pm...pulak dengan mesej, "singgah follow sini"...I was like..? hah..? kenapa sally tulis gitu...? Sebab setahu sally la, sally dah lama follow Aisya...nakkan kepastian, sally klik kat nama...eh, link tu ke blog sally la...serius!


Pada hakikatnya, sally cuma singgah kat blog aisya pukul 1.42am macam yang sally highlight kat gambar bawah...bila fikir-fikir balik, serius sally takde jengah dia sebelum pukul 1.42am tu...

perhaps someone using my name..? what for..? Nasib baik jugak la dia tak buat benda pelik-pelik...huhu...sayang intan payung, pakai la link awak sendiri..kenapa nak pakai link org..be proud of yourself, be proud of your blog...kita kan blogger! jangan aniaya blogger lain and please, be matured la!

p/s : tetiba rasa famous sgt sampai org nak pakai nama kita...agak-agak dah sama famous dgn Yonghwa..? hihi .. kalau dah sama, baru sama level dgn Yonghwa..hahaha..(JOKES!)

You Might Also Like

18 comments:

  1. salam singgah. blogger sekarang tak macam blogger dulu. ada yg nak naik cepat sangat. padahal dalam blogging, it's about friendship/blogwalking ^_^

    ReplyDelete
  2. wow. nasib lah tls cm tu ja. kalo kena cm kak dulu siap tls tuan belog tu bodo lagii parah kan.. peliks

    ReplyDelete
  3. Huhu..seram jap..hihii..jln g mlm2...
    X elok la ek guna link org..seb baik tulis tu je..lau tulis yg bkn2..trkjut plk aisya tu..x pasal2 fight plk..

    ReplyDelete
  4. apalah masalah mereka2 ni. haihh.. mungkin nk main2 jekot. tpi nasib baiklah tk post kata-2 yg tk elok

    ReplyDelete
  5. nasib baik post tu je.. kalau yg bukan2 naya..

    ReplyDelete
  6. Sapa yg guna Sally....kecuali org tu ada password awak le...ada ke?

    ReplyDelete
  7. da juga spesis mcm 2 ekk..agak2 la guna link org kan sis

    ReplyDelete
  8. misteri sungguh.. ntah ntah.. jeng3.. hehehe

    ReplyDelete
  9. siapakah itu? semoga dia tak berniat jahat..

    ReplyDelete
  10. nasib baik tak tinggal komen tak baik.. tapi ok gak tu, dia tolong promote blog sally.. hehe..

    ReplyDelete
  11. ade jgk org macam tu ea....ape la.....@__@

    ReplyDelete
  12. Pelik betul.. Kenapa lah tak nak guna nama sendiri

    ReplyDelete
  13. tp tarikh kan lain tu .. satu bulan oktober . satu bulan november

    ReplyDelete
  14. Nasib dia tak tulis yang bukan-bukan.
    Ke dia nak tolong kak sally blogwalking? haha..

    ReplyDelete
  15. ika pernah je sally kena, huhu, dah laa ika ni blogger biasa je pun, pastu orang guna nama ika blogwalking kat blogger lain, motif? haha
    last2 biar je malas nak layan

    ReplyDelete
  16. Sally, macam-macam jenis manusia kat dunia ni, kalau tanya dengan blogger masakan, lagi besar cabaran diorg..Tak terkata, memang kena banyak bersabar. Tak caya tanya Mat Gebu, org curi gambar dan resepi, pastu publish dalam entry diorg pulak. Kuong ajar gitu

    ReplyDelete
  17. macam mana dia boleh guna link sally? dia tahu password ke macamana?..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!