KFC Candy Crush.

10:10:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Sampai sekarang masih lagi rasa nak ketawa...teringat peristiwa ada sorang kenalan sally masa nak beli KFC...kan sekarang tgh promo KFC Crazy Crunch macam dalam gambar bawah ni....

Google's
Nak dijadikan cerita, masa dia nak beli KFC, dia sibuk leka main game Candy Crush yang super popular tu....bila sampai je turn dia buat pesanan...dengan penuh bannga dan yakin dia order,

"Kak, bagi saya Snack Plate...Ayam Candy Crush!"

terus terbeliak budak yang duduk kat kaunter tu...nak ketawa tak boleh, kang buatnya customer marah, mau seriau budak tu....terus kenalan sally pelik kenapa orang ketawa kat dia...dengan penuh sopan santun dalam nak menahan ketawa tu, budak kaunter tu cakap,

"Err...ayam candy crush takde kak, ayam crazy crunch je yang ada..."

Hehehe...lepas tu korang boleh agak kan...? ke tak boleh agak..? lepas tu, ambik pesanan, dan keluar dengan muka penuh bangga macam tak buat salah pape..hihihi...kesian dia...siap kena bahan dengan kitorang kaw-kaw punya...sape suruh dia leka main game...

Note : lain kali main Candy Crush tu biar berpada...hahaha....

You Might Also Like

19 comments:

  1. hahhaa.. ini lawak..takleh bygkan kalau aefa ade kat situ.. mmg xjadi dok mkn la asyik gelak je..

    ReplyDelete
  2. Haha. Candy crush addict namanya!! Hihihi. Kalau Vee jd geng kak sally tu mmg gelak je la. Gelak kat diri sendiri. Hahaha..

    ReplyDelete
  3. lain kali main candy crush kat umah je hewhew :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Ni memang dah addict sangat ni :p

    ReplyDelete
  5. Hahaha..baca je da x thn nk gelak..lau ada kt ctu lg la..

    ReplyDelete
  6. penangan candy crush tu kak :D..malu nye

    ReplyDelete
  7. ptg ni nk beli ayam kfc candy crush jugak la...hehe

    ReplyDelete
  8. perh..hahahahahahaahha...~Hanya mampu ketawa~~

    ReplyDelete
  9. hm.. sedapnya. dh lama tak makn kfc nih.

    ReplyDelete
  10. hehe.. begitulah akibat main candy crunch.. kasihan juga kawan sally tu..

    ReplyDelete
  11. Bahana candy crush yer.. :D kekekeke.. mesti muka dia merah padam time tu..

    ReplyDelete
  12. hahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahah!!!!! **gelak sampai pengsan**

    ReplyDelete
  13. nk buat macam mana.. dah bunyi nk sama.. kesian dia..

    ReplyDelete
  14. hehehe . malu malu . terjun tutup muka >_<

    ReplyDelete
  15. dah makan? baru nak belanja..kekeke

    ReplyDelete
  16. okay ini lawak.. automatik meledak gelak.. haha!

    ReplyDelete
  17. Candy Crush vs Crazy Crunch...dua-dua crunch

    ReplyDelete
  18. hahaha,lawak la kawan akak tu...tapi bunyik pun nak dekat sama...crazy crunch,candy crush... patutla saya baca title entry ni pelik je,hehe...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!