Jawapannya....akhirnyaa.......

11:39:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Baca tak entry present dan contest ni..?

Seperti yang dijanjikan...pihak CNBLUE akan reveal jawapan bagi contest teka tangan ahli kumpulan CNBLUE pada hari ni kan...?? Dorang dah start reveal satu persatu daripada pagi...tapi malas nak update...sebab nanti nak kena edit 2-3 kali sebab nak letak gambar dorang....


Jawapan sally semalam :
A - LEE JUNG SHIN
B - LEE JONG HYUN
C - JUNG YONG HWA
D - KANG MIN HYUK

And the answer is :
Lee Jung Shin

Lee Jong Hyun

Jung Yong Hwa

Kang Min Hyuk
As expected, I got it all right...happy! happy!! tak susah pun actually...selalu tgk dorang main gitar dengan drum...so, nak kenal tangan tu kacang je...eh..eh...tetiba riak pulak kan..? Tangan Yonghwa dengan Jong Hyun sally kenal...cuma nak bezakan tangan Jung Shin dengan Min Hyuk je konfius sikit...

Pasal hadiah tu tak pasti laa...sebab almost 70% got it correct out of 1.8K people that answer it....tetiba rasa macam takkan dapat je hadiah tu...

Sedih. Sentap.

Tak nak kawan dengan CNBLUE dah...

Hehehe...Malam ni tido mimpi CNBLUE la sampai ke pagi...hehehe...chop! ke nak mimpi Yonghwa je ek..?

*boleh pulak pilih-pilih mimpi..

GOOD NIGHT dearest! Love & Hugs!


You Might Also Like

16 comments:

  1. OH. MY. GUCCI. Sampai kenal tgn dorang skali....... *O*

    ReplyDelete
  2. yeayy...nnti kongsi hadiah ye sally :))))

    ReplyDelete
  3. sally....mak ai...mmng tabik spring kat slly...hihi

    ReplyDelete
  4. *shoutbox* I dont see that as pathetic. More like a die hard fan. A really die hard fan!! Haha. Tak salah minat ngan sesuatu ah kakk, janji tak terpesong dr agama gituu ^_^ xo

    ReplyDelete
  5. kak sally menang...tahniah! hehe :) nanti kalau dah dpt hadiah pos kat saya sikit eh :p

    ReplyDelete
  6. wahhhh pandai sally teka!
    semoga mimpi indah ya sally~
    ada rezeki dapat tu nanti present dr CNBLUE ;)

    ReplyDelete
  7. Tabik kat Kak Sally! Kenai tangan tuu!!

    ReplyDelete
  8. Hebat sally..hehe..gud nite sally :)

    ReplyDelete
  9. akak ni memang betul2 peminat setia kpop..sampai tangan pon akak kenal. ok pitam sekarang jugak.. terbaik laaaa akak :D

    ReplyDelete
  10. Annyeong Haseyo ! ^^

    p.s : singgah dan follow. :D

    ReplyDelete
  11. yuhoo..manalah tau sekali dapat hadiah tu

    ReplyDelete
  12. semua betul tekaan sally.. semoga ada rezeki sally untuk dapat hadiah tu..

    ReplyDelete
  13. sekali tengok mcm tangan perempuan pulak. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!