It's November people~!

9:05:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Wahhhh....it's November already...semua orang update pagi tadi...sally nak update malam...biar nampak ketinggalan sikit...hehehe.....

Sekejap je rasa dah bulan November, bulan depan Disember and wallah...welcome January...welcome 2014! Bulan ni sally cume busy dengan presentation ISO dan E-Day kakak sally...penat! excited! semua ada....bulan ni pun ada kelas sekali je...hikhik....makin hampir pulak dengan final exam...

Sally perasan, sally dah lama tak hang out dengan kawan...keluar pun tak...asyik duduk rumah tak pun g beli barang kakak...kalau keluar dengan kawan pun mesti g makan je...dah macam life sekarang depending on laptop @ desktop kat office....ok, sounds very pathetic!

Minggu depan kita akan berjumpe dengan Awal Muharram...semoga semua amal kita pada tahun ni diterima Allah hendaknya....insyaAllah....
http://www.ex-christian.net/uploads/blog-0942037001336172062.jpg

p/s : I love my computer because all my blogger buddies live in it..hahaha...korang la...kesayangan Sally!

You Might Also Like

23 comments:

  1. Kejap jer kan masa berlalu Sally.. tak sedar pun dh nak sampai ke penghujung tahun dah.. =D

    ReplyDelete
  2. cik akak pun sayang sally juga...hihi

    ReplyDelete
  3. i luv my lappy too~.. hohooh selamat bulan baru n tahun baru~~

    ReplyDelete
  4. ragam manusia macam campuran warna..ada yang bertemu, ada yang lari jauh..

    ReplyDelete
  5. Lebih baik lepak dpn lappy drpd lepak kat luar...hehehe....

    ReplyDelete
  6. kejap je rasa masa berlalu kan :)

    ReplyDelete
  7. lagi 29 hari disember lak..hehehe

    ReplyDelete
  8. Masa terlalu pantas berlalu, tanpa disedari bertambah lagi la usia kita... Salam maal hijrah Sally

    ReplyDelete
  9. sedar tak sedar dah nak new year kan??actually i love my PC too..dia dah macam my black book dah..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. Cak! Happy Nov sweetheart <3 Smoga November jauh lebih baik dr sebelum ni ;)

    ReplyDelete
  11. kejap je masa berlalu terasa bru selama november 2012 dtg menerjah...moga sally terus gembira...klik22

    ReplyDelete
  12. Masa berlalu begitu pantas... Dulu masa belajar teringin nak kerja... Pejam celik rupa-rupanya dah 3 tahun bekerja-)

    ReplyDelete
  13. cepatnya masa berlalu.. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan sally.. akak pun sayangkan netbook akak.. hehe..

    ReplyDelete
  14. semoga bulan yang baru ni akan lebih bermakna buat sally :)
    ika pun lama dah tak hangout dengan kawan2 ika, banyak spend masa kat rumah je

    ReplyDelete
  15. cepatnyelahhh mase berlalu.. Hmm.. By the way,, masuk new year nanti ,, bulan januari befday Lia.. Bagi laa hadiahh. HAHA, gurau jer XD

    ReplyDelete
  16. i lap my blogger friends too.. hihi..
    sekejap je masa berlalu kan?
    semoga bulan ni pun membawa banyak kebaikan buat kita semua.. :D

    ReplyDelete
  17. Assalamuaalaikum Sally.. selamat pagi. terasa kejap je kan. dah November. lepas tu disember.. dan terus masuk tahun baru :)

    ReplyDelete
  18. tapi i hate my lappy sebab dia buat hal time poket ada isi. :(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!