Tuesday, November 12, 2013

ISO Audit time.

Today it's the day...sally siapkan entry ni semalam...sebab tau sally takkan ada masa nak bebel macam biasa kat sini....

hopefully korang semua sihat, and doakan sally settle presentation ni as soon as possible ye...serabut otak rasanya...huwaaaa....wish me luck ya!

Takut, nervous,excited...actually ni kali ketiga sally akan present ISO ni...sally rasa yang datang pun auditor yang sama...A humble Christian Singaporean yang tgh ambik PhD dalam Pengajian Islam..semoga terbuka la pintu hati dia utk terima Islam kan....

okay, korang jangan nakal-nakal...

I'll be back as soon as I finished the presentation & audit....not that soon I guess..hahaha....

Happy Tuesday guys!! 


haeng-un-eul bibnida ! maksud dia..."Best of luck!"

14 comments:

  1. All the best Sally!
    Sy isi tabung nuff ya.. : chipsmore

    ReplyDelete
  2. selamat pagi Sally.. auidt ISO?.. office Ros pulak,esok ada audit 5 s.. hikhik

    ReplyDelete
  3. god luck dik sally , cak i'm back... hihi kisah ke?

    ReplyDelete
  4. haeng-un-eul bibnida sally! hehe.. ^__^

    ReplyDelete
  5. go0d luck dear...jgn fikir yong hwa time present..haha

    ReplyDelete
  6. waahh.. ISO audit. lpas ni boleh la berguru dgn Sally.. hehe.. Semoga dia di beri hidayah oleh Allah.. Amiinn.. :)

    ReplyDelete
  7. macam terlambat dah nak wish goodluck, sally pun mesti dah habis audit kan hukhuk
    so how was it? k?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!