I'm Confused.

8:30:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Mungkin ada yang baca entry kak +Mia Liana yang beliau ada dapat jemputan untuk mengikuti SEDA Malaysia - Blogger Site Visit Day Trip. Alhamdulillah...sally pun dapat juga jemputan yang sama... +Ainim Suju pun dapat jugak....rasa happy pulak bila fikir dapat peluang untuk jumpa lagi dengan dorang...

Dan kalau korang ingat, sally ada cakap yang sally nak ke Melaka pada Sabtu depan, 7th Dec...untuk majlis perkahwinan kawan sekelas sally....pada tarikh yang sama jugak sally dapat jemputan untuk menghadiri SEDA Blogger Site Visit Day Trip...

So sekarang ni sally tgh confused nak pilih yang mana....

Nak ke kenduri kahwin atau nak ke SEDA Blogger Site Visit Day Trip...?

Kiri pun sally nak, Kanan pun sally nak...aishhh...kena potong dua la gini..!

You Might Also Like

19 comments:

  1. Shafiq sudi wakilkan..untuk kenduri tu la..lauk kenduri kat melaka tak penah rasa lagi *muka xmalu*

    ReplyDelete
  2. alahai..susah ni... hmmm...
    macam mana nak tolong ye...

    ReplyDelete
  3. taakpe kak.... yang penting akak happy... :)

    ReplyDelete
  4. oh confuse jgk tu....pkir btul2....

    ReplyDelete
  5. Ok mcm ni la ekk..

    Aritu akak dah join benda berkaitan ngan SEDA kan? So kira akak dah pernah terlibat lahh. Cer tgk wedding classmate tu, pernah ke tak akak pergi? Tak kan..

    Lagi satu, hari tu SEDA buat event pastu skrg pn buat event, maknanya dah 2 kali. Tp kawan akak kahwin baru sekali dan itu adalah first and last nya. In other words, SEDA blh buat event beribu kali and akak blh pergi lain kali tp wedding ni sekali dlm seumur hidup and takkan ada peluang lg utk Sally pergi wedding dia :)

    Kalau Vee, vee akan pergi wedding classmate; melainkan dia ada majlis kedua kat tmpt lain - itupun kalau Vee mampu pergi yang kedua tu. Entah kat mana lah kan.

    Have fun deciding :P

    ReplyDelete
  6. perlu korbankan salah satu.. kalau saya pegi wedding kawan kot.. :)

    ReplyDelete
  7. makcik prefer wed tu.. sanding sekali je.. trip tu nxt time boleh join lagi rasanya kan :D

    ReplyDelete
  8. Mai mlaka mai..leh mkn kek..hehe :D

    ReplyDelete
  9. Pilih lah yg mana2 akak rasa lagi okay kan .. Hehe janganlah serabut2 kak sally :)

    ReplyDelete
  10. Kalau first time dpt g SEDA tu,mgkin pilih SEDA..tapi kesian pulak dekat kawan tu.ikut kata hati sally la,yg mana lg best:D

    ReplyDelete
  11. for me kawan 2 lagi penting kenduri kahwin sekali je seumur hidup but x tau la sally fikir camna.. for me kawan 2 lagi penting la SEDA tu if sally ade rezeki insha allah dapat. but apepun have fun k

    ReplyDelete
  12. kalo best fren tu mmg wajib pegi la. kalo stkat kawan-kawan biasa tu boleh ja nak tuang . ^_^

    ReplyDelete
  13. betul komen2 kat atas tu.. sally still boleh join the next event by SEDA tapi wedding kawan tu sekali je kot.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. trip SEDA tu bila2 sally boleh join lagi nanti, sebab buat aktiviti pun byk kli dh kn, myb next time boleh sally pergi...

    mama abah ika selalu pesan, kalau orang dah invite kita ke kenduri ni lebih baik pergi sebab nanti kalau x pergi, majlis kita pun org xnk dtg hukhuk (ika sllu tkut klu ma ugut camtu miahaha)

    ReplyDelete
  15. SEDA tu mesti ada peluang di lain hari.. tapi majlis perkahwinan kawan baik sally tu sekali saja seumur hidupnya.. sally buatlah pilihan yang tepat.. hehe.. apa-apa pun pilihan terletak di tangan sally..

    ReplyDelete
  16. ikut kata hati. haha kendurilah. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!