Hey #1111 : Welcome!

2:57:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments

Last sally review ialah follower yang ke #999 kan...? eh, yang follower yang ke #777 dah baca..? nanti korang godek la sendiri kat blog archive tu...sally malas nak mencari!

hehehe....so, next review, follower yang ke #1111...cantik weh nombor....
Welcome Hunny Kitty!
Kalau sally obsess dengan Doraemon, kawan kita ni sally rasa dia super minat dekat Hello Kitty...guess what..? Tagline dia Primadona Hello Kitty...perghh..ayat dia...

masuk ke blog dia, merata-rata Hello Kitty...perghh...peminat tegar ni! hehehe...

cakap orang, yang dia asyik tulis pasal Yonghwa tu tak kira obsess lagi..?

haip! Sila jaga suara hati korang...sampai ke sini sally dengar!!

Dalam blog dia ada pelbagai jenis laman web Hello Kitty...even kereta kelisa yang comel tu pun kena make up warna pink ala-ala Hello Kitty...pendek kata, dia peminat Hello Kitty tegar la...

nanti jangan lupa singgah blog dia, klik je kat header bawah tu...

You Might Also Like

24 comments:

  1. Hahahha...tetibe kena review. macam comel je doreamon jumpa hello kitty! oh yeah....!

    selamat berkenalan sally....n trimas for the review! Ngeeeeeeeeeee...i ada kawan kereta dia tema doreamon...kalao u tgk mesti suka!

    ReplyDelete
  2. next review plak no bape? nak wat blog baru. haaha

    ReplyDelete
  3. Tahniah sally tahniah..nnti bleh snggah2 blog follower#1111 ni :)

    ReplyDelete
  4. lawa nombor, 1111. bertuah siapa yg kena review tu :D

    ReplyDelete
  5. wow tahniah sis..cantik number

    ReplyDelete
  6. wah,tahniah kak sally! memang cantikla nombor tu! :) elokla tu,sorang minat doraemon,sorang minat hello kitty,hehe.... :D tapi hello kitty pun saya suka jugak,ngee :) benda2 comel semua saya suka! :D

    ReplyDelete
  7. lepas ni review utk 2222 plak la kan ?

    ReplyDelete
  8. cantik number..

    aefa - jom buat blog baru jom! haha..

    ReplyDelete
  9. Anne Jom~ :D kene selalu intai blog sally la nih..

    ReplyDelete
  10. dah singgah. penuh ngan hello kitty..hu..hu..

    ReplyDelete
  11. amboi....tahnaih dah sampai 1111..nice num

    ReplyDelete
  12. Wah ramainya follower sally .. Penuh blog dengan hello kitty

    ReplyDelete
  13. Tahnish Sally :) Cantik number tu hehe

    ReplyDelete
  14. 1111 tuuu.. tahniah Sally.. :)

    ReplyDelete
  15. ramainya follower dia..congrat..smoga sukses terus

    ReplyDelete
  16. jom jom semua datang blog ai..hehehe

    ReplyDelete
  17. wahhh.. teruja betul dya dgn hello kitty ye..=D

    ReplyDelete
  18. cantik kut number, 1111 :) insyaAllah kalau berkesempatan akan kenal2 juga dengan follower sally 1111 itu :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!