Saturday, November 30, 2013

Hadiah Simple Segmen #2 by SS dah selamat dipos.



Tadaaa...sukacita nak bg tau yang semua hadiah segmen dah selamat di pos pagi tadi...so far ada 14 org yang dah claim hadiah...cuma tinggal 2 orang yg belum claim hadiah mereka..kalau ditakdirkan dorang tak claim..nanti sally akan random yg lain pulak...hehehehe....thanks kepada semua yg dah claim hadiah...kalau dah sampai, jgn lupa bg tau sally..okay?

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Tahniah kepada para pemenang. :)

    ReplyDelete
  2. nak claim jugak boleh? muka tak malu, dah laa tak join segmen sally T_T

    ReplyDelete
  3. waaa....xde rezeki kite...hekhekhek...tahniah2 pade y mnang....

    ReplyDelete
  4. hadiah tak sampai lagi.. hahahaha :P :P :P

    ReplyDelete
  5. tahniah pada pemenang. kalau tak ada siapa tntut hana nak ! haha :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!