Hadiah Simple Segmen #2 by SS dah selamat dipos.

5:09:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments



Tadaaa...sukacita nak bg tau yang semua hadiah segmen dah selamat di pos pagi tadi...so far ada 14 org yang dah claim hadiah...cuma tinggal 2 orang yg belum claim hadiah mereka..kalau ditakdirkan dorang tak claim..nanti sally akan random yg lain pulak...hehehehe....thanks kepada semua yg dah claim hadiah...kalau dah sampai, jgn lupa bg tau sally..okay?

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

12 comments:

  1. Tahniah kepada para pemenang. :)

    ReplyDelete
  2. nak claim jugak boleh? muka tak malu, dah laa tak join segmen sally T_T

    ReplyDelete
  3. waaa....xde rezeki kite...hekhekhek...tahniah2 pade y mnang....

    ReplyDelete
  4. hadiah tak sampai lagi.. hahahaha :P :P :P

    ReplyDelete
  5. tahniah pada pemenang. kalau tak ada siapa tntut hana nak ! haha :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!