Hadiah GA udah nyampei ~ (Hadiah GA dah sampai)

10:00:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Masih lagi kisah jumaat lepas...sebelum balik tu receptionist ada bagi tau yang barang sally dah sampaiii...puas la fikir ape benda la yang sally beli....terlupa sebenarnya tentang hadiah GA daripada blog Hunyeda... dalam GA tersebut sally dapat sehelai cardigan...so, blk tu terus bukak parcel tu dengan rakus!


that's it! ni la cardigan tu...cantik...tapi sumpah gila tebal...kalau g sauna pun tak panas cam cardigan ni...bak kata ibu, ni kalau g Korea pakai ni elok...hehehehe...bila la masanya kita nak g Korea wahai ibu...?

Thanks to Ieda & Akmal!


posted from Bloggeroid

You Might Also Like

17 comments:

  1. Tahniah sally dpt cadigan ni..klu g korea tu nnti..amik gmbar top eh..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhmadulillah. murah rezeki. hehe.

    ReplyDelete
  3. tu maksudnya sally memang kena gi korea jugak.. nanti anne rajin2 isi tabung korea sally eh? hehe..

    ReplyDelete
  4. kumpul2 duit dulu sally, untung2 nti boleh jumpa yong hwa kat korea ;)

    ika ada satu baju panas daripada egypt, buah tangan dari encik tunang lepas dia tamat pengajian di alexandria, sumpah tebal amat --'
    ika pernah test sekali je tu pun untuk tengok padan tak dengan saiz ika, lepas tu tersimpan je dalam wardrobe,
    si dia cakap bila pergi egypt musim winter nanti boleh pakai hewhew

    ReplyDelete
  5. wah,cantik cardigan tu,hehe :)
    tahniah,kak sally...
    insyaallah tercapai hajat akak nak ke korea...boleh guna cardigan tu,hehe :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah..Cantik cardigan tu..

    Insya-ALLAH oneday ke korea. ;)

    ReplyDelete
  7. Tu petanda nak gi Korea jap lg..

    ReplyDelete
  8. blh gak jadaikan sweeter hihi..tahniah sally

    ReplyDelete
  9. bestnya :( amal dah lama tak join GA atau segmen

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak sally .. Tak payah beli kan .. Cantik cardigan tu

    ReplyDelete
  11. corak yang cantik dan gojes. hehe

    #tahniah kak sally sayang ! :)

    ReplyDelete
  12. cantik cantik! hehe..

    tahniah.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!