Engagement , Birthday , 2 Years of Working Anniversary [Part 2]

8:00:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Engagement , Birthday , 2 Years of Working Anniversary [Part 1]

Hari ni sambung pulak...nak update banyak bnda pun takleh...sebab gambar banyak kat official photographer lagi..hehehe...so, yang mana ada dalam kamera jela sally cerita ek..?

Kisah nya 16th November 2013...tajuk berkaitan..?
  • Sister's Engagement
  • Birthday Sally
  • Kenduri doa selamat sempena sally dgn kakak dah 2 tahun bekerja.
 Dalam Part 1 tu sally dah cerita pasal Birthday...so, part 2 will be more on my sister's engagement...


This is my one and only sister....dia la kakak yang paling teruk sally pernah ada...tak pernah sayang adik dia...asyik kena pukul je...aishh...kesian kat adik....tak dapat terima kenyataan adik yang lagi "besar" dari dia asyik kena buli dgn kakak yang kecik! Hehehe...kakak sally mmg jenis tak reti expresikan perasaan sayang kat orang...tapi sally tau...dia sayang sally...hehehe....boleh baca kat entry yang ni...


Close up sikit muka bride-to-be...dah decide tarikh yang dia akan nikah tahun depan...to exact on 30th May 2014...Majlis rumah kami akan berlangsung pada 31st May 2014 dan dekat Kelantan pada 6th June 2014...In shaa Allah laa...tu perancangannya...semoga dipermudahkan....

Cantik kan adik dia..? hahaha...okay, I'm joking...

Hantaran pun tak sempat nak close up.

Abaikan tangan besar tu... ^_^



Sesi sarung cincin...serius sally tak sempat langsung nak ambik gambar..ni pun kakak ipar sally yang ambik gambar...hehehe...sally mintak dia whatsapp tadi....masa sarung cincin tu pakcik sally yang wakilkan, sebab dah takde sape nak sarungkan...nasib baik la ada pak cik sorang...sebab family kitorang mmg sangat kecik...ni adik kandung arwah papa...dia jela yang paling rapat....



Tadaaa...ni la muka orang yang bertunang tu..hehehe...tu bakal abg ipar sally, Sharul namanya..hehehe...so guys! beware! they already engaged...don't come nearer! hehehe.....

p/s : Tak sabar nak tunggu tahun depan...macam best je...! ^_^

You Might Also Like

23 comments:

  1. tahniah kepada ur sister ...sally bila lagi?xox0

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk akak sally..comel2.lepas nie turn sis plak kan ;)

    ReplyDelete
  3. lawa la sally :)congratz for your sista :)

    ReplyDelete
  4. Sronoknya dah bertunang.. Nak jugak............

    ReplyDelete
  5. Semoga berbahagia hingga ke syurga....

    ReplyDelete
  6. waahh.. dua-dua cantik.. Sally bila lagi?? hehe.. ;D

    ReplyDelete
  7. sama cantik sama padan~ rase cam nak bertunang pulak hahah

    ReplyDelete
  8. manis je muka kakak sally ni..hehehe :)

    ReplyDelete
  9. sekalung tahniah di ucapkan kepada kakak sally ^_^ sama cntik sama padan

    ReplyDelete
  10. selamat bertunang utk kaka... adik bile lagi??hihi

    ReplyDelete
  11. dua2 pon cantik la.. selamat bertunang utk akak sally.. :D

    ReplyDelete
  12. tahniah diucapkan kepada kakak sally dan bakal abang ipar sally hewhew,
    semoga cecepat diijabkabulkan :)

    ReplyDelete
  13. huhuhuhuhu macam best jerkkk macam best jerkkk hehehhe. oren kan?? suka jugak warna oren neh...huhuh

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. cantiknya kakak sally.. tahniah dah jadi tunangan orang.. :D

    ReplyDelete
  16. tahniah buat kakak sally.. :)

    sally dan kakak sally tak nampak mcm kakak dan adik tapi nampak mcm bestfriend je. hehe

    ReplyDelete
  17. cantiknya kakak kak sally. thn depan? turn kak sally pulak ke. hik2. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!