Ekspo Doraemon bermula 14 Disember 2013!

8:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Ada kawan sally tag sally dekat Facebook...

"yang ni Sally Samsaiman mesti suka!"

Sally pun bukak la tengok apa yang sally akan suka sangat...mana tau kot menang duit RM15,000 ke kan..hahaha..okay, sally tipu.

KUALA LUMPUR: Animation International (M) Sdn Bhd membawakan Ekspo 100 Gajet Rahsia Doraemon yang mula dibuka 14 Disember ini di Dewan Pameran Viva Home Kuala Lumpur.
Sempena ekspo terbabit, lebih 100 patung dan 100 gajet Doraemon dipamerkan.
Tiket masuk ekspo berharga RM25 (dewasa) dan RM15 (kanak-kanak) akan mula dijual secara dalam talian melalui myticket.my bermula 30 November dan di 100 stesen petrol BHP terpilih di seluruh negara bermula 1 Disember.

 Foto
 
Okay...sally memang super excited, super happy..hehehe....best nya..bestnya...sape nak ikut sally..? ke ada sesape nak belanja sally ke..? hahaha...pun boleh! dialu-alukan...

Sumber : Harian Metro

You Might Also Like

20 comments:

  1. hari tu ada kat JB. sempat juga pergi walaupun pada hakikatnya kena snap gambar sorang2. xde geng. uhuk

    ReplyDelete
  2. Huuiii.. Akak nak pergi ke? Aha. Best la, kita jauh T_T

    ReplyDelete
  3. waa minat doraemon eyy .

    p/s :selalu singgah sini jenguk kak sally tapi takleh post kat shoutbox tuu. sebab x nampak tempat taip meseg .. )':

    ReplyDelete
  4. nak ikottt!!!
    nak sally belanja.. kekeke.. :D

    ReplyDelete
  5. wah,macam best je! oh,doraemonku! hehe :) nak ikut kak sally lah! tapi belanja tu kak sally belanja saya,haha... boleh? :D

    ReplyDelete
  6. nak ikut nak ikut. sally belanja eh.. tq!! :P

    ReplyDelete
  7. nak ikut sally. tapi sally yg belanje. yesss

    ReplyDelete
  8. kalau tak busy boleh laa ikut sally ;)

    ReplyDelete
  9. Doraemon.. ni lah kartun paling minat masa kecik kecik dulu..

    ReplyDelete
  10. apa lagi.....seranggggggggggggggggggggggggggggggg

    ReplyDelete
  11. Alahai DOraemon...kenagan masa sekolah sekolah dulu..Anak-anak pun suka doraemon, padahal jauh dari zaman mereka

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!