Dentist Appointment.

9:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Seperti yang dijanjikan dengan doktor gigi minggu lepas, petang ni nak kena jumpa doktor gigi untuk buat "scaling"...hehe...jangan tanya kenapa la kan...

Untuk yang tak tau "scaling" tu apa...boleh tengok kat bawah ni...kalau tak paham jugak, tanya uncle Google's...dia tau semuanya...ewahhh~


Yang part tak best buat "scaling" ni sebab dia nyilu sangat...nyilu yang sangat...huhu...sape yang dah pernah buat mesti tau kan...? Sally nak kena bersihkan gigi la...saje nak kasi putih...baru bole sengeh-sengeh kat Yonghwa kan...buat muka comel..!

okay, melalut di pagi hari....So, hari ni balik awal...sebab ada appointment pukul 3.30pm...hehehe...instead of balik pukul 5pm...bodek encik boss untuk balik pukul 3pm...hahaha....


Hopefully, semuanya berjalan lancar...In shaa Allah...

Happy Thursday people!

You Might Also Like

14 comments:

  1. pernah buat masa tingkatan 4 dulu.. :)

    ReplyDelete
  2. berbeza beul kan sebelum dan selepas buat scaling... tengok gambar kat bawah tu,hehe...berbezanya.... :)

    ReplyDelete
  3. baca jerk dh terasa ngilu nye .. heheh

    ReplyDelete
  4. Tp scaling ni tak sakitkan...?

    ReplyDelete
  5. ct buat 6 bln skali tau.sakit ngilu smua ade....^_^

    ReplyDelete
  6. guna sodium bkarbonat nak bg gigi lagi putih..aya guna berkesan jugak kak sally :)

    ReplyDelete
  7. tak penah buat.. tak suka rasa ngilu2 ni.. haha..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...semoga dipermudahkan segala urusan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. ngilu ye? ohh.. mmg xbrani la nk wat hukhuk

    ReplyDelete
  10. kalau mcm tu guna bajet lebih tak sally?xox0..check ur fb

    ReplyDelete
  11. owhh sally nak buat scaling biasa je laa ni ea, ika ingat sally nak buat scaling tuk pakai braces.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!