CUTI : Happy ke Bosan..?

2:33:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Salam Maal Hijrah!

Yeay! cuti lagi...korang cuti ke tak hari ni...? kak +Lieya Von Jay & +asha hana sila jangan respon...tau korang keja hari ni...selamat bekerja ye...tetapkan hati, jangan mengeluh ye...

eh, tetiba pulak buat pesanan penaja kat sini...hikhik....

berbalik kepada tajuk...

CUTI : Happy ke Bosan..?

kalau korang...? Sally suka cuti...tapi tak suka cuti yang terlalu lama tanpa sebarang sebab...kalau cuti sebab nak pergi holiday ke, nak ada kenduri besar-besar ke...takpelaaa....kenapa sally bebel pasal cuti..? sebab masuk hari ni dah 4 hari sally cuti...start daripada hari sabtu lepas sampai la hari ni....

woahhh! 4 hari kot...nasib baik semalam berdating dengan Apek & Iera...kalau tidak...mau gila sally duduk rumah ni haa...actually banyak benda nak cerita, tapi semuanya draft dalam kepala...malas bebenor nak menaip entry..hikhik...boleh ke gitu..?

Korang suka cuti ke tak...??

You Might Also Like

9 comments:

  1. Cuti 2 3 hari okay la. Kalau sampai berminggu, mau naik terus berat badan. HAHA. Yg best ttg cuti perayaan ni blh pegi visiting. Kalau cuti peristiwa mcm bday Agong ke, blh kluar ngan family. Tp tu lah, V kalau cuti mmg duk dpn laptop, mulut mengunyah2. Petang exercise, tp pagi dan malam mengunyahh je. Aptb. Haha.

    ReplyDelete
  2. saya pulak akan bercuti 3 bln sally..ni bru msuk minggu ke-3...hihihih

    ReplyDelete
  3. sama arh kak. bosan kot kalau cuti lama2. sy hari ni dah 5 hari cuti. mujur esok sekolah. nnti klu cuti panjang tak tau lah nak buat apa. >.<

    ReplyDelete
  4. mestila happy sis..hehe.hari cutil apaling ditunggu boleh bermalas2 :D..esok dah keja balik

    ReplyDelete
  5. akak dok kat umah je cuti...dah penat berjalan

    ReplyDelete
  6. kalau pegi berjalan2 time cuti best la, tapi kalau duk umah je waktu cuti yang lama memang boring laa.. hehehe

    ReplyDelete
  7. bosan la cuti lama2. lumrah pelajar sekolah, bila skola nk cuti, bila cuti nak skola hahaha ><

    ReplyDelete
  8. suka cuti. hana kene keje walaupown public holiday. sebab keje dengan cina. :(

    ReplyDelete
  9. hidup kena hepi selalu.. hehehe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!