CNBLUE | The Story of CNBLUE “NEVER STOP”

10:05:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Referring to this Wordless Wednesday! post yesterday...and sally ada jugak cerita dalam entry yang ni..

 

macam-macam jawapan yang sally dapat...ada yang cakap pasal roadshow kat Malaysia, filem la...hehehe...ada yang kata sally dah beli tiket, ada yang kata CNBLUE nak datang Malaysia laa...

*yes, I wish for that too...

macam-macam jawapan...hehehe..tapi salah!

Actually "The Story of CNBLUE "Never Stop" ni ialah sebuah dokumentari yang merakamkan kisah kehidupan seharian ahli kumpulan CNBLUE, daripada apa yang dorang buat masa lapang, makanan yang dorang suka masak dekat dorm, keadaan bilik dorang...dan macam mana kehidupan dorang sebelum dan selepas dorang bergelar artis dan jadi popular macam sekarang...

Dokumentari ni akan mula ditayangkan pada tarikh yang tertulis kat banner tu...17th January 2014...tapi yang sedihnya hanya ditayangkan di sekitar Jepun je...dah la tunjuk kat pawagam je..DVD tak keluar! kejamnya mereka terhadap Sally..hehe

Dokumentari ni dihasilkan untuk mempromosikan DVD Konsert yang terbaru dorang nanti....dan mungkin jugak album terbaru, kalau sempat...katanya....

hehehe...so, sally harap sampai la ke Malaysia dokumentari ni...tak sampai pun tunjuk kat channel KBSW ke pun takpe! sanggup! tak pun keluar DVD ke...tak pun tunjuk kat YouTube ke....hahaha...ke tak pun sally g je Jepun tahun depan..? hehehe....

ok, sally tipu pasal nak g Jepun tu.

Credit : FNC Entertainment Official Facebook

You Might Also Like

12 comments:

  1. Sally nak beli ke DVD tu? Kalau nak beli try tanya Crowne K Store kt FB. dia boleh dapatkan

    ReplyDelete
  2. wah..mcm best ja tuh...knpa tdk da tayangan tv kat malaysia plak..

    ReplyDelete
  3. peminat tegar cnblue..msti kak sally tak lepaskan pluang nonton nie :)

    ReplyDelete
  4. yup, ros pun tengah tunngu sebenarnya. semalam seharian tenguk konsert CN BLUE yg kt jepun ritu... bestnya....

    ReplyDelete
  5. harap ade yg rakam curi2 dokumentari ni nnti.. heee

    ReplyDelete
  6. mesti bestkan dokumentari tu...teruskan minat sally ni....:)

    ReplyDelete
  7. akak suka yonghwa dalam marry him if u dare . peliks selalu kalo yong hwa berlakon kak xrasa tertarik tapi kali ni....... ooohhh...

    ReplyDelete
  8. bnyak benor tak pon nya ye..hahaha..apa2 pon semoga bjaya tgk..=)

    eh dah tukar header..

    ReplyDelete
  9. sabo jelah..semoga sally berjaya membelinya,,,

    ReplyDelete
  10. takpe.. susah2 pun Sally g je Jepun.. haha!

    ReplyDelete
  11. wahhh siap ada doku lagi...jangan sedih ya sally sebab doku ni tak disiarkan di Malaysia..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!