CNBLUE SHAKE High Score Competition

4:59:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Baru je terima email daripada CNBLUE SHAKE Malaysia...


CNBLUE SHAKE ni adalah satu aplikasi yang kita boleh muat turun kat Apps Store...bagi yang pakai smartphone yang mana minat CNBLUE tu boleh la turut serta...so far sekarang ranking terbaik dipegang Indonesia...kedua Malaysia...fuhh...nak kejar dorang mmg susah kot...hahaha...gila tinggi markah dorang...


So, untuk tempoh 18th November - 31st December 2013...hadiah dia ialah limited edition Official CNBLUE Blue Moon T-Shirt! T-shirt ni la yang sally nak beli masa konsert dulu tapi lupa nak withdraw duit...aduh! takkan nak main macam orang gila kot nak menang ni..? hehehe....


Untuk maklumat lanjut, boleh g laman Official Facebook Malaysia CNBlue SHAKE

You Might Also Like

12 comments:

  1. cakap pasal CNBlue, hari ni buat pertama kalinya akak dengar lagu CNBlue...okaylah boleh tahan jugak... heee.... *_^

    ReplyDelete
  2. baju i love running man in the making ..nak?

    ReplyDelete
  3. try main je sally, anne support dari belakang.. kalau gila anne tolong hantar g tg rambutan eh? hehehe..

    ReplyDelete
  4. ada rezeki , blh la beli t shirt tu nanti ...

    ReplyDelete
  5. haha betul2 kak sally ea minat dengan CNBlue. kalau ada buat show jauh2 nie mesti akak pergi kan? haha

    ReplyDelete
  6. Wah ..macam best je..huhu :D Hadiah dia cantekk sngt !

    ReplyDelete
  7. wahhhh bajunya menarik, glitter ke tu?

    ReplyDelete
  8. Malaysia nak potong Indon punya markah memang susah la sebab diorang lagi ramai dari kita. Hehe

    ReplyDelete
  9. cantik baju tu sally.. nampak menarik permainan tu..

    ReplyDelete
  10. wuu,cantik baju tu...blue moon gitu,hehe... :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!