CNBLUE ada ke takde..?

1:05:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

I'm referring to shout from +Vee Lea .... so far dia sorang je yang perasan...hahaha...


apa yang tak muncul...??


ni header yang lama...kan ada gambar CNBLUE dekat penjuru and sign "I LOVE CNBLUE"...tapi bila korang masuk blog sally sekarang...hanya akan ada yang ni...so, korang jangan la ingat line korang slow ke, internet rosak ke...kang tak pasal-pasal korang refresh 5-6 kali sampai gambar tu keluar...


kenapa bertukar...?? Entah...tetiba rasa macam tak matured pulak bila ada gambar cartoon kat tepi tu...hahahha....*bajet sekarang dah dewasa sangat..LOL...

tak laa...sally rasa macam kurang selesa pulak bila terlebih CNBLUE dalam blog ni...hahaha...pelik kan..? tapi takpe laa...at least dekat sidebar tu dah ada gambar kesayangan Sally pun dah okay kot...kan...? tapi katahuilah...sally takkan berhenti cerita pasal CNBLUE, so...bear with that guys...sila la faham...Sally ni dah jadi die-hard fans...hikhik...

till then, love & hugs!

^_^

You Might Also Like

22 comments:

  1. Gitu ghupenyee.. Hahaha. Okay2 :) Ingatkan line Vee tak cukup pantas nak load the whole header, sbb Vee guna line celcom skrg, line streamyx ada prob pulak. Hihi. Takpelaa, kami sedia mendengar cerita CNblue :P

    ReplyDelete
  2. ecece...hihi....tapi serius comel cartoon tu:)

    ReplyDelete
  3. aahlah. semalam tenguk ada lagi kartun comel tu. sekarang dah bertukar pula.macam magik pula. hehe

    ReplyDelete
  4. baca 2 3 kali baru paham cite sally ni hahaha

    ReplyDelete
  5. Sally dah dewasa :) hihi. suka ayat tu ..

    ReplyDelete
  6. salam... follow dayat balik k... insyaallah allah akan balas dan beri yang terbaik for you

    ReplyDelete
  7. Sally, Yong Hwa ada berlakon dalam "married him if you dare" kan? Dia jadi hero ke second hero?

    ReplyDelete
  8. alamak. hilanglah kanak2 ribena akak nanti. hehe :P

    ReplyDelete
  9. hehehe..cakap pasal matang kan, 1st time masuk blog ni husna igt sally ni pngkat adik..rupanya pgkat kakak dah dgn husna..=P maaf ye..

    ReplyDelete
  10. Yang lama tu nampak lagi ok lah Sally...

    ReplyDelete
  11. adakah ini maksudnya CNBlue semakin dilupakan? hehehe..

    Sy tanya, sy jawab.. haruslah tak kan? :P

    ReplyDelete
  12. hihih..yang first tu cutelah sally..:)ptt x kuaq2..

    ReplyDelete
  13. klu dah suka , x pe . ramai gak blogger matang guna kartun kat blog mrk ...

    ReplyDelete
  14. Hahaha.. betol! igt prob dgn line.. hehe

    ReplyDelete
  15. hahaha..x pe xpe.. dh paham dah... hehehe

    ReplyDelete
  16. pls jangan nak matured2 sangat lah sally.. kak suka sally yang dok ceta pasal cnblu 24 jam 365 1/4 days per year!! so keep on blabbing @_*

    ReplyDelete
  17. Yang ade cartoon tuh comel la sis .

    ReplyDelete
  18. nampak comel je akak tengok yang baru ni..

    ReplyDelete
  19. saya rasa dua2 okey,hehe...header lama tu comel,header kedua tu simple... mana2 pun boleh,hehe... :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!