Bubblynotes : Bubbly Baby

12:18:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Entah kenapa terpanggil untuk buat satu entry...bukan la entry berbayar...jauh lagi entry reviewing orang....cuma mungkin satu entry yang concern...concern seorang adik mungkin..?

Bila tengok perkataan Bubblynotes atau Bubbly Baby...mungkin ada antara korang yang kenal and mungkin jugak tak berapa kenal...so, lets meet my blogging sister, kak +Farah Waheda Wahid / Bubblynotes ..


Kak Farah sekarang dalam fasa menunggu our Bubbly Baby untuk lahir...kenapa Bubbly Baby..? itu omak ehh je yang boleh jawab...entah kenapa tertunggu jugak baby ni...mgkn sebab daripada awal dah ikut perkembangan "dia"...so, macam perasaan curious tu sangat tinggi!...weh, serius kot! Bila baca komen yang dia tinggal kat blog, tetiba perasaan curious tu makin menebal..hehe...

But lately ni sally pulak yg jadi cemas...too much things reveal...one by one...hehehe...omak Bubbly Baby pun relax...kita yang baca yang resah...hahaha...ok, frankly speaking...I am nervous...kenapa..? entah...excited kot..hahaha...tetiba macam happy nak jadi makcik..eh? tetiba pulak....

Sally nak cerita pasal pregnancy ni...sumpah tak tau pape...hahaha...kadang-kadang bila baca kat blog kak Farah pun...benda yang takde kaitan yg sally komen...nampak tak cerita dia..? Nampak tak bila budak tak fokus...

If I'm not mistaken...kak Farah akan bersalin secara "cesarean"...ataupun bukan secara normal la...kena bedah...kalau tak silap laa...daripada pembacaan....

So, sempena birthday kak Farah yang ke 30an plus-plus hari ni 24th November...eh, yeke..? Tak kisah la betul ke tak...Sally nak ucapkan, 

"Selamat Hari Lahir kak...May Allah bless you...May Allah helps you during the delivery time...semoga akak sihat, semoga Bubbly Baby sihat dan lahir dengan selamat... semoga akak sentiasa diberkati, dimurahkan rezeki...and bring me my Bubbly Baby to this world...hehehe....InsyaAllah semoga semua dugaan yang akak terima mendapat balasan di akhirat kelak...I Love You kak..."


Lots of love,
Sally Samsaiman + Yonghwa...hahahahaha....

You Might Also Like

13 comments:

  1. hihi,ada jugak terselit yonghwa dia:)

    apapun semoga urusan bersalin kak farah dipermudahkanNya....amin...

    ReplyDelete
  2. happy birthday juga kepada kak farah :)
    semoga melahirkan anak yang comel dengan selamat~
    -ucapan tulus ikhlas dari bakal doktor mihmih

    ReplyDelete
  3. Slmt arijd tuk kak farah..dr sya +top..ngeh..ngeh

    ReplyDelete
  4. ada possibility yg Sally akan update pic bubbly baby ? hahakk..semoga urusan delivery baby tu berjalan lancar amin :)

    ReplyDelete
  5. semoga selamat melahirkan.. happy birthday.. :)

    ReplyDelete
  6. Patut la tertiba senyap je minah nie... Dup dap dup dap

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  7. happy birthday farah... love u..

    ReplyDelete
  8. terjah sally..ayat yg last tu paling best shadow semua.hihihih.btw smlt bersalin...sally keep calm

    ReplyDelete
  9. owhh sis farah haah kita baru mengenalinya dalam dunia blog nie..yg pasti sis farah skrg menunggu saat kelahiran baby baru

    ReplyDelete
  10. semoga semua urusan bersalin kak farah berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  11. he..he.. baiknya sally..
    selamat hari jadi kak farah :)

    ReplyDelete
  12. berapa hari ni tak jenguk pun kak farah.. ni yg nak terjah ni. :D

    ReplyDelete
  13. happy birthday kepada kak farah juga.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!