..................................

11:25:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Assignment mode : ON...
I'm counting days, counting hours, counting every single minute to settle up my 5 assignment due on this incoming Sunday...huwaaa....I hate making a group assignment!

Anyone wanna help me..?

^_^''

You Might Also Like

12 comments:

  1. makcik bole aje nak tolong.. tolong bg semangat lah.. yg lain xmmpu mkcik nk tolong :D

    ReplyDelete
  2. semoga urusan sally berjalan lancar.. kalau buat group assignment ni ada masanya masing-masing nak orang setuju dengan idea masing-masing.. bahagikan tugas kepada setiap orang dan tetapkan due date bila nak compile..

    ReplyDelete
  3. penatnya tengok keje tengah banyak tu.....

    ReplyDelete
  4. kena buat GA nih tolong Sally buat xsgmnt :o

    ReplyDelete
  5. OMG banyaknya pelan2 buat t siapla tu ;)

    ReplyDelete
  6. sampai 5 haa..moga berjaya sis!! =)

    ReplyDelete
  7. bagi semangat untuk sally..moga berjaya siapkan semua assignment :)

    ReplyDelete
  8. sabar..pelan2 ja buat karaja..hihi

    ReplyDelete
  9. kesian kak sally... sabar ye...buat pelan2... insyaallah siap...

    ReplyDelete
  10. 5 assignment ?? perggghhh byk tu sally . group plak. rasa kalo bukan group tu better kot kan. ^_^ sbb leh ja selesai kan seniri . eh mcm teror sgt plak kak ni kan

    ReplyDelete
  11. sabar ye sally, pengorbanan untuk berjaya namanya tu :)
    semoga dipermudahkan urusan~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!