Friday, November 29, 2013

..................................


Assignment mode : ON...
I'm counting days, counting hours, counting every single minute to settle up my 5 assignment due on this incoming Sunday...huwaaa....I hate making a group assignment!

Anyone wanna help me..?

^_^''

12 comments:

  1. makcik bole aje nak tolong.. tolong bg semangat lah.. yg lain xmmpu mkcik nk tolong :D

    ReplyDelete
  2. semoga urusan sally berjalan lancar.. kalau buat group assignment ni ada masanya masing-masing nak orang setuju dengan idea masing-masing.. bahagikan tugas kepada setiap orang dan tetapkan due date bila nak compile..

    ReplyDelete
  3. penatnya tengok keje tengah banyak tu.....

    ReplyDelete
  4. kena buat GA nih tolong Sally buat xsgmnt :o

    ReplyDelete
  5. OMG banyaknya pelan2 buat t siapla tu ;)

    ReplyDelete
  6. sampai 5 haa..moga berjaya sis!! =)

    ReplyDelete
  7. bagi semangat untuk sally..moga berjaya siapkan semua assignment :)

    ReplyDelete
  8. sabar..pelan2 ja buat karaja..hihi

    ReplyDelete
  9. kesian kak sally... sabar ye...buat pelan2... insyaallah siap...

    ReplyDelete
  10. 5 assignment ?? perggghhh byk tu sally . group plak. rasa kalo bukan group tu better kot kan. ^_^ sbb leh ja selesai kan seniri . eh mcm teror sgt plak kak ni kan

    ReplyDelete
  11. sabar ye sally, pengorbanan untuk berjaya namanya tu :)
    semoga dipermudahkan urusan~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!