Belated Birthday Party.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Kalau ikutkan...dah berlalu seminggu dah birthday...mungkin sebab masa birthday sally jatuh pada hari kakak bertunang...so, dilambatkan la....

Actually benda ni jadi hari Jumaat lepas...tapi sebab lambat nak update...ye...malas sebenarnya..hehehe...so, hari ni la baru update...rasanya tak payah update...tp macam nak update jugak...hehehe...

lately ni takde idea la nak tulis...asyik kasi entry yang merapu je kat korang...




Dah rasa ayam Crazy Crunch...sedap jugak la...tapi sprinkle gula dia sangat la tak best!
It's belated...but who cares..? hehe :)

You Might Also Like

18 comments:

  1. happy belated besday!! hadiah dah dpt kan? :D :D

    ReplyDelete
  2. Happpy belated day yaaa!!!! May god bless you all the time! Comel kek tum nak sikit. Hehe

    ReplyDelete
  3. happy birthday sally..walaupun dah lambat ucapan nya..hehe..sedapnya nampak kek tu...

    ReplyDelete
  4. happy birthday... semoga pnjang umur dan dimurahkan rezekiii... sama lah kita malas :D datang singgah cikamal.com

    ReplyDelete
  5. Happy birthday sally..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..=D

    ReplyDelete
  6. Happy Belated birthday kak Sally :) Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  7. Wahhh seronoknya celebrate bufdayy . Dah lama tak makan kek. HEHE :D

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Birthday Kak Sally!! =D <3

    *Cnblue tetap dihati!cewahh!*

    ReplyDelete
  9. kebelakangan ni asyik tgk org post gambar kek je.. nak kek jugak! v.v

    ReplyDelete
  10. hana memang nak try kepci terbaru nie. cuma tak berkesempatan. sedap ea? kalau mcm tu kena try cepat2 nie haha

    ReplyDelete
  11. kek sedap, kfc double sedap! weee :D

    ReplyDelete
  12. KFC dan kek.. dua-dua akak suka.. yummy.. :D

    ReplyDelete
  13. sedapnya kek tu...dah la cantik! hehe :) bagi sikit :p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!