Attention : Announcement kpd Peserta Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

12:06:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


ada sorang adik comel tanya...sebelum tu pun dah ada 2-3 orang tanya..hahaha...sorry sangat ye...sally mmg busy gila minggu ni...my assignment need my attention...and my works duty at the office...hehehe...Sorry ye sayang-sayang sekalian...bukan niat nak melambatkan...tapi mmg masa terlalu mencemburui...yang update entry tu semunya auto publish...hahaha...amboi!

Before that...sila tengok nombor korang ye...boleh tengok kat Senarai Peserta...keseluruhannya ada 77 orang blogger yang join dengan seorang blogger ada 2 penyertaan...kalau korang perasan...sally masih belum blogwalking korang kan..? sebenarnya sally dah singgah setiap satu entry korang...cuma belum berkesempatan nak tinggal jejak...jgn risau...nanti sally akan singgah dan tinggal jejak...hehehe....

Kalau tak singgah camne nak cari pemenang kan...? So, lunch time ni sally nak tinggal jejak kat korang...sambil-sambil nak cari blog bertuah yang menjadi "Blog Pilihan Sally"...
 
Kalau rajin, boleh usha-usha Senarai Hadiah ...mana tau nak mimpi-mimpi dapat malam ni kan..? sebab the good news is... I'm going to announced the winner tomorrow...so, save the date...

28th November 2013 at 12.30pm!

You Might Also Like

18 comments:

  1. cik puan penganjur xjejak blog saya pong :(

    ReplyDelete
  2. hehe ok sally... ros lagilah teruk. no bw, no entry dah dekat seminggu lebih. busy....

    ReplyDelete
  3. esok ke? tak sabarnye~ berdebar-debar pulak menunggu :D

    ReplyDelete
  4. tak pe cik sally.. take ur time.. ;D

    ReplyDelete
  5. ok kak...
    Tak sabar ni..
    Harap-haraplah bertuah.. ;)

    ReplyDelete
  6. wah,tak sabarnya,hehe :)
    saya tunggu.. :)

    ReplyDelete
  7. goodluck sally with your assignment, work and segment :)
    ika tak berkesempatan join~

    semoga terus gigih ya dengan segala apa yang dilakukan, semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  8. Sya pun x sesabar ni.hehe..arap dpt la adiah ni..ngee..hehe

    ReplyDelete
  9. husna pon dah kembali sibuk nih.. =( selamat bekerja sally.. =)

    save the date!! =D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!