Alhamdulillah :)

11:32:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Lately ni sally meroyan sebab assignment...hehehe...tepat jam 11pm tadi...semua assignment dah selamat di compile lepas sorang-sorang kena marah dengan sally..hahaha...when it comes to marks, assignment...I'm gonna be strict enough!

tak kisah la...even agak last minute jugak memaksa dorang siapkan assignment...as long as dorang siapkan kerja masing-masing, sally pun selamat dan kurang sikit kadar stress dalam diri..hihi...

Esok kelas full dari pukul 8.30 pagi sampai 6.45 petang...kalau ada masa sally update live dari kelas ye...hehehe...sekarang cik Sally nak masuk beradu...esok nak kena bangun awal nak menapak ke Shah Alam tu..hehe...

Good Night! 

You Might Also Like

16 comments:

  1. Salam blogging Sally.. slmt berhujung minggu.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah esemen dah siap. aefa selalu jadi singa kalau bab2 markah ni. taknak la markah rendah sbb sorg dua wat hal kan hhi.. nyte makcikkk

    ReplyDelete
  3. to be honest ika tak suka grouping assignment, ika lg prefer individual assignment, memudahkan dan kita boleh buat ikut keselesaan kita tak perlu tunggu orang lain. Sebab ika pernah ada masalah in grouping assignment, ada yang tak nak buat kerja tahu nak siap je, ada yang tak bagi komitmen bila buat discussion macam2..n ika agak rimas keadaan camtu...
    selamat laa medic ni lebih kpd individual assignment, individual presentation. Lega! ;D

    apa pun, semoga dipermudahkan pembelajaran sally esok..

    ReplyDelete
  4. wahhh sukalah tu kan kak sally. huhu

    ReplyDelete
  5. lega! memang kalau siap sesuatu dalam keadaan macam tu,bila dah habis tu kita rasa sangattttt lega,hehe :)

    #gud nite! :D sweet dreams, kak sally ! <3

    ReplyDelete
  6. waa~ esk dia class pagi ya.. kite class pkul 11. please be jealous.. :P

    ReplyDelete
  7. Nite2 sally.tahniah2 dah abes suma keje2 eh :)

    ReplyDelete
  8. ade gaye jadi lecturer ni sally.. hehe..

    ReplyDelete
  9. HUHU. Tak baik tension2. Kak nak tanya, klu ambil Degree PJJ tak yah buat assignment berkumpulan ya? Kelas Sabtu Ahad je kan ? Sy ingat nak amek utk Degree nnti boleh kerja tetap sampai bila-bila. Insya-Allah :)

    ReplyDelete
  10. Dah siap semua mmg double triple lega. Hehe

    ReplyDelete
  11. Hehehe..dah habis kelas lah nie kan kak sally ?? rajen2.. haha :D

    ReplyDelete
  12. amal kurang suka dengan group disscusion :p jum join.. tamat 9mlm ni.. http://cikamal.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  13. syukur assignment semua dah selesai.. :D

    ReplyDelete
  14. salam sally..
    ar ah x kesa la keja last minit..janji siap..
    kadang2 buat awal2 pun x pnah2 siap..tu lagi begang!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!