5 dalam 1

3:08:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Seperti yang sally cerita dalam entry ni...Minggu ni sally agak busy...agak padat sikit jadual atas desakan kerja dan jugak beberapa assignmnet yang sally nak kena submit by end of this week...penat tu ye...lagi-lagi bila kita buat grouping kan...nak kena ikut flow la...yang rajin cepat la kita dapat, yang malas liat tu...sakit gak la hati nak mintak dorang submit kan..? tp alhamdulillah ahli group sally okay...mungkin sebab kita kenal kot...

Kurang update entry
Buat masa seminggu ni sally akan kurang update...kalau ada pun mungkin entry auto publish atau kalau ada masa sally update...tau...

Kurang blogwalking
Kurang dan jugak mungkin tak langsung...depends on keadaan la...kalau ada pun mungkin sekadar tinggal jejak...Sorry in advance ye...
 
Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman
Penghujung segmen tu pada malam ni pukul 11.30pm...yang mana dah join tu sally ucapkan terima kasih, yang mana belum tu...masih sempat lagi...walaupun tak seramai masa kali pertama sally anjurkan dulu...tetap bersyukur sebab ramai yang bagi sokongan..hehehe...thanks! sape yang belum join...boleh klik sini...

Senarai pemenang Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman
Sally akan cuba update as soon as possible...kesian ek korang nanti tunggu lama...tapi sally tak janji la dalam minggu ni...tengok keadaan ye...again...Sorry in advance!
 
Yonghwa
eh? ni pun masuk sekali...hahaha...yela...korang kan masuk blog sally sebab nak cari yonghwa je kan...lagi-lagi +Anne Nurain tu...sentap tau kita cikgu! hahahaha...pasal Yonghwa dgn CNBLUE...tunggu hari rabu...surprise!
 
 okay, ni namanya entry pukal...5 dalam 1...hahaha...
 
 
 


You Might Also Like

13 comments:

  1. wah nie memang pukal sekali entry sally :)

    ReplyDelete
  2. gudluck utk habiskan assigment kak sally! chaiyokk

    ReplyDelete
  3. Ingt apa yg 5 in 1 td..entry rupenya..apapn all the best

    ReplyDelete
  4. entri supershow kita bakal menyusul

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segala urusan sally, ada juga yong hwa terselit ye hehe ;)

    ReplyDelete
  6. haha.. alolo.. jangan la sentap, kite gurau2 je la.. anne masih setia dengan so ji sub, jang geun suk, lee seung gi... mak aih ramai gila.. tp jangan risau, yong hwa tak masuk dlm list.. kehkehkeh..


    sama la, anne pun busy minggu ni.. huhu..

    ReplyDelete
  7. pergh! berdesup punya entri ni... 5 in 1 mana nk dpt.. milo pun 3 in 1 je.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan segala urusan.. aamiin.

    ReplyDelete
  9. semoga semua urusan sally berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  10. semoga semua berjalan lancar...apa yang surprise tu eh? hehe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!