Wordless Wednesday!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Jung Yong Hwa : new drama : The Future Choice's

p/s : Makan hati pun ye, berangan jadi perempuan tu pun ye..hahaha...dush dush...malu!

You Might Also Like

14 comments:

  1. Sally minat sgt kt Yong hwa Ni..haha

    ReplyDelete
  2. silalah jeles sally..ahaks..hahaha

    ReplyDelete
  3. dh start ek sally :) jgn makan hati berangan tu lebih baik utk kesihatan :)

    ReplyDelete
  4. close up, nampak hensem pulak si yong hwa ni..err

    ReplyDelete
  5. hye dik..

    Salam kenal yer.. Encem nyer pakwe idaman awak nih hehehe

    Klo akak pun rasa nak verangan kengkonon jadi heroin tu ekekeke

    ReplyDelete
  6. jangan makan hati lieya.. bayangkan sally jadi heroin tu.. hihi..
    p.s: sekali lagi akak mohon maaf sebab asyik tersasul panggil nama sally.. huhu.. dekat-dekat je ejaan nama tu..

    ReplyDelete
  7. citer apa ni cik sally.. dah keluar ke citer ni..sapa hero n heroin..bnyak soalan

    ReplyDelete
  8. haisyy jeles kena ubat nie. kena tengok cerita nie. melting. haha

    ReplyDelete
  9. Yong Hwa!
    Sampai hati kau mendua.. :P
    Cik Sally dah makan hati tu.

    ReplyDelete
  10. he3..ok =) bila jejak ke sini, dah thu tuan blog minat korean..j.y.hwa ni bkn pnyanyi ke??

    ReplyDelete
  11. Eeehh, so the very cute! Vee tgk runningman smlm, tgk episode ada yong hwa, terus teringat kat akak. Trademark dh tu, peminat tegar yong hwa ;)

    ReplyDelete
  12. @Fais-SKA yup...dia mmg penyanyi...kumpulan CNBLUE :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!