The lucky 999th Followers

3:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Sally perasan follower sally yang ke 999 ni masa hari sabtu pagi kalau tak silap...tapi sebab time tu sally ada kat rumah mama and lupa bawak broadband...internet kat umah mama pulak manjang rosak je...TM pun orang call langsung takde tindakan! banned diaaa..huh!!

eh, lari topik...

Ni follower sally yang ke 999...actually sally mmg dah terniat nak buat entry kalau dapat capai 999 ni...bukan sebab nak membangga diri atau ape...cuma nak jadikan ingatan di belakang hari je...follower sally yang ke 777 pun sally ada review...>SINI<
Sally suka tgk nombor yg cantik-cantik..hehehe....oh, back to topic...my lucky 999th follower ialah :
  • Sharifah Shima Syed Omar
  • student at Universiti Tun Abdul Razak
  • tak single ye kawan-kawan..hahaha
  • blog : Shima Omar 
Dah ada copyright pon sally curi jugak...sorry!!!

Cantikkan dia...? macam ada darah kacukan Arab...sally belum dapat selidik lagi tuannye camne...sebab sally tak boleh follow blog dia....huwaaaa...tak tau kenapa!!! sedihnya...nak follow Google+ dia pun tak boleh....kenapa ek..? takpelaa...korang la tolong follow dia bg pihak sally...okay..?

You Might Also Like

10 comments:

  1. tahniah ..blog dah menjankau 1000 ..hebat :)

    ReplyDelete
  2. Congrats kak, hihi~ tak boleh follow sbb mslh teknikal kot, kikih~

    ReplyDelete
  3. Tahniah!! byk tu..comellah..^_^

    ReplyDelete
  4. wah,tahniah kak sally! 1000 dah tu,hehe... :)

    ReplyDelete
  5. ooo..tahniahlah ye..adik 999, sila mintak Sally belanja hokey! hihi

    ReplyDelete
  6. bestnya follower dah banyak. hana lambat lg. haha

    ReplyDelete
  7. thanks dear.. akhirnya dpt follow juga kn.. wahh.. bestnye dh byk follower..:)sory ye baru tgk..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!