TEASER | SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop

9:44:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

adoi...malasnya nak update..hahaha...esok boleh tak...? nak tido dah..penat gila wooo hari ni...best! excited...hahaha...sally kasi teaser je...utk cerita penuh, esok ye sayang-sayang....tuan blog nak tido dah ni...penat...

malam ni dia tidur lena sebab cinta hati dia dah selamat sampai Korea petang tadi...tak meroyan dah sally..hahaha...

layan teaser ni ni...esok sally update ye...janji..!



Photo: my group

Photo: Makan time.... @ Big Apple Restaurant, Berjaya Times Square Hotel

gambar yang cantik semua credit kat Note 3 kak +Mia Liana yang super best! hihihi....

You Might Also Like

13 comments:

  1. Wah best.. satay tu pun best hehee.. sharelah story nnti, nk juga tau.. :)

    ReplyDelete
  2. wow sedap nya makanan.. ^_^ can't wait to read the whole story tomorrow

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya pergi bengkel.. jumpa dalam entri esok ya

    recent post : Buat Sendiri Cover Case Telefon

    ReplyDelete
  4. walla terbaiklah... maaf lambat sikit, sibuk dgn adik lately

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak baca, teringin jugak nak tahu outdoor aktiviti yang blogger-blogger ni buat

    ReplyDelete
  6. ada open day.. waa.. bestnya..

    ReplyDelete
  7. wah..best la cinta hati kat korea. hihihi :)

    ReplyDelete
  8. Ni kira macam perjumpaan bloggerlah ni ye Sally

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!