Friday, October 25, 2013

Teaser | CNBLUE Table Calender 2014 from Busan, Korea!

Aduh! I shouldn't update...tapi ter"excited" pulak bila kak Nadia hantar gambar kalender tu...macam boleh baca pulak fikiran kita...adoi!

eh, tau tak sally cerita pasal ape ni..? alololo...tak ingat..? baca sini dulu...

dah ingat kan...? so, ni teaser!


okay, sally sangat excited! omo omo....dorang hensem sangat!! kacau konsentrasi nak study tau...rasa macam nak g jumpa kak Nadia sekarang jugak! hahaha....

hahaha...ok, gtg...nak sambung baca note...nak sumbat 12 chapter dalam kepala ni..hihi...

take care! Love & Hugs!!

5 comments:

  1. haha mcm nie rupanya kalendar dia ea. comel hensem ! haha

    ReplyDelete
  2. Kalau ida la... tanak lah yang hensem2... sebab orang hensem ni ramai peminat, nanti kita lak yang makan hati hehehe

    ReplyDelete
  3. all the best for your test.
    haip..jangan buka blog..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah sally ni peminat tegar ni...kita suka tengok korean ni coz dia orang memang hensem and cumel-cumel aje..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!