Taufik Batisah! Taufik Batisah!

12:42:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

satu-satu lelaki sally ni...tak reti nak setia langsung...hihihi....

alaaa...kak +Lieya Von Jay pun ada banyak oppa...kita pun nak laa...tapi kali ni version Melayu pulak..takde dah oppa-oppa Korea buat sementara waktu..hehehe....

semalam sally baca blog kak Elia...alaaa...akak Jejari Runcing tu....sally terkedu bila baca title post dia...yang bertaip, "Baru tahu ada pertalian darah dengan Taufik Batisah" ... perghhh...time baca tu memang excited gila...hahaha...tapi sabar jelaa...rupanya kak Elia cerita pasal muka adik dia yg sebiji muka Taufik...tak caye..?

All right reserved : http://jejariruncing.blogspot.com/
sama kan..? sama kan..??

Sally start minat Taufik masa dia menang "Singapore Idol"....dia sama batch masa Jaclyn Victor menang "Malaysian Idol"....first time sally dengar dia menyanyi masa Muzika Ekstravaganza yang menggabungkan 3 negara, Malaysia, Singapore dan Brunei...start dari situ jugak sally minat lagu "My Boo" yang Usher ft Alicia Keys nyanyi tu....masa tu tahun 2005...hah! lama gila kan sally minat Taufik..? lagi lama daripada sally minat Adam Levine & Jung Yong Hwa....


ni video masa malam Muzika Ekstravaganza tu....sally pun pernah cerita pasal Taufik dalam entry ini....Taufik pun ada cover lagu favorite sally...dalam entry yang ni, Ne-yo : One in the million (Cover by Taufik Batisah)....perghhh...epic gila kan cerita sally minat artis ni...hahaha....

kalau korang perasan, dia ada jugak berduet dengan Rossa...tajuk lagu dia, "Aku Bersahaja"...


dia tak la femes dekat Malaysia ni...tapi kalau kat Singapore...mmg famous gila la...lagipun sebab dia pemenang pertama Singapore Idol....fuhhh~ I indeed love this man! official fan club dia digelar "Fiknatics" yang diambil sempena nama "Taufik"....


tu je pun nak kongsi sebenarnya...hahahaha....kebetulan selongkar entry-entry lama.....kalau rajin nanti bukak la Youtube, dengar lagu dia....lagu yang paling sally minat... "Usah Lepaskan"...memang makan dalam la lagu tu...hihihi....

You Might Also Like

9 comments:

  1. Ada sipi2 taufik la sally..lgi dia nyanyi gn rossa tu mmg sgt sedap..felling2 kejap.hehe

    ReplyDelete
  2. Vee tak kenal Taufik or adik kak Elia tu, so tak tau mana satu Taufik and mana satu adik dia. Hahaha -__-

    ReplyDelete
  3. eh ye la.. sejibik la muka diorang.. hehe..

    ReplyDelete
  4. ehem ehem... taufik batisah ni memang hensem no. ada dgq lagu yg dia nyanyi dgn rossa tu . memang sedap ^_^

    ReplyDelete
  5. suke lagu die ngan rossa tu...hikhikhik...tp xknal sgt taufik ni sbb kt malysia die biase je kn....x mcm si alip aziz tu....tp pon x mnt jugak si alip tu...hihihi...(jaat tol kan...)@___@hikhik

    ReplyDelete
  6. minat jugak dia ni.. tengok muka kata handsome, dengar suara lagi double triple handsome!

    ReplyDelete
  7. saya pun tak berapa kenal sgt taufik batisah ni,hehe...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!