Sponteneous Thursday! :)

9:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Amboi! pagi lagi dah update sally ni...hehehe...hari ni masuk kerja terawal sikit...kejap je dah khamis kan..? suka suka...minggu ni first week...so, office sally cuti hari sabtu...hari sabtu ni ada Bride to be project #3 pulak...sebab ahad ada kelas...alaaa....sekejap je dah kena g kelas pulak...mmm...takpe...chaiyok chaiyok sally! Gambate...

eh, dah breakfast...? makan ape je hari ni..?

Have a nice Thursday! ^_^

You Might Also Like

8 comments:

  1. morning sally, akakmu ini tengah makan nasi lemak sambil buat kerja dan bw...wakakakak..boleh??? 3 in 1...

    ReplyDelete
  2. selamat pagi :) dah makan dah.. makan keow teow goreng lagi .. hikhik

    ReplyDelete
  3. ada jugak ek 1st week cuti, xaci xaci, ni akak jeles ni

    ReplyDelete
  4. sambil tulis sambil minum milo hehe,pg td mkn bihun goreng je... aja aja faitin sally....

    ReplyDelete
  5. morning sally! :D
    hari ni bekpes teh & biskut tiger.. muehehehe..

    ReplyDelete
  6. ha ha..dah terlepas satu hari, tapi still nak komen jugak..semoga happy hari ini pulak!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!