Smiling...hehehe...

2:26:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Wahhh...begitu sekali senyum dia kan...hari ni masuk office...banyak gila benda nak settle...yela...esok kan dah raya...nak kira gaji bangla yang kat site lagi....kesian pulak kalau tak bagi gaji dorang hari ni....

Tetiba, dato' naik...tengok ada 3 orang je staff dia...kat tingkat satu ada 2 orang je....

Kena la half day hari ni....bak kata dato',

"Membazir elektrik saya je...pukul 1pm nanti balik...!"

Hahahaha...so, saje nak show off...sally dah sampai rumah...

^_^

You Might Also Like

12 comments:

  1. untung la dapat balik awal hihi

    ReplyDelete
  2. ek eleh ... menunjuk2 plak ek sally ni.huh! x aci!!

    ReplyDelete
  3. wah balik awal pun nak gosip.... huhu sebenarnya jeles kak hannis dengar hurmmmm kami kena keja sampai ptg huhu dah la esok nak raya hurm apa pun x da ag ni,,,,

    ReplyDelete
  4. untunglah orang tu half day hari ni...ai is jeles...

    ReplyDelete
  5. hahaha.. acece.. happy le tu dapat balik.. zizie dah naik boring dua hari duk rumah je..

    ReplyDelete
  6. untunglah half day. kita tak dapat tau. sedih2.

    ReplyDelete
  7. Wah.. untunglah dpt balik awal.. Salam Aidiladha, semoga sentiasa ceria :)

    ReplyDelete
  8. Gumbiranya diaa.. Vee dah seharian kat rumah. Wakaka..

    ReplyDelete
  9. Hahaha..bagus tul dato' suh balik.mbzir elektrik die byr ye

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!