Sekejap ada, sekejap lagi takde..

10:51:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Wahhh...chipsmore sangat sally kan...

Sila jangan mengaku korang tak perasan pun sally private blog sekejap...yela...sally tak nak la korang masuk blog sally kucar kacir kan...

Lagi sekali jangan cakap tak perasan blog sally bertukar warna biru...sila la perasan..perasan laaa...hahahaha....*budak ni suka kasi ayat minta penampor

Sempena CNBLUE dan keyword DORAEMON yg punya ramai search kat blog sally, sally tukar blog jadi kaler biru...cantik idok..? Tapi sally musykil kenapa keyword Doraemon boleh banyak..hahaha...okay, nanti sally update pasal doraemon ye..hihihi...comel je korang ni....


Esok sape puasa sunat Arafah...? Sally InsyaAllah puasa esok..hehehe...teman ibu puasa....so, sape puasa esok, selamat berpuasa and selamat bersahur ye...

Good Night! Love & Hugs!!

^_^



You Might Also Like

16 comments:

  1. mcm header bertukar jugak.. betul tak? sebab tu yg sy perasan dulu.. haha

    ReplyDelete
  2. tetap nk panggil 'kak' sally..sebab fizi lebih kekanakan dari kanak2 ribena..hahahah
    kawan2 pempuan dlm kelas fizi walaupun dyeorang lebih muda dari diri ini, fizi tetap panggil merekak 'akak' sebab dyeorang npak matang dam mancik sangat..ehheh

    ReplyDelete
  3. ok. BBL paham, ni mestilah nak ikot semangat CNBLUE kan? blog sally cun gak dengan theme blue ni

    recent post : Suka Atau Kecewa Beli Online

    ReplyDelete
  4. cutelah lah sally tukar colour 2..:)

    ReplyDelete
  5. wahhh cantiknya. sama warna la blog kita. hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. ehemehem, ika perasan sally private blog sebab tadi 4 kali click2 link blog sally pastu xleh, hewhewhew

    header baru, theme pun sweet2 biru :)

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa sally..semoga diterima dan diberkati

    ReplyDelete
  8. cute!!!!!
    kaler biru!
    I loike...

    Selamat berpuasa! ^_^

    ReplyDelete
  9. Comellah kaler biru ni..kita suka. Hehehe.

    ReplyDelete
  10. kak xperasan sebab busy sgt smlm.. wow comel dah jadi biru mcm ni. slmt berposa yer sally :)

    ReplyDelete
  11. mama suka doremon... tengok mama punya email,, doraemonpinky..... hihihi, cantik blog sally.. header pun cun..

    ReplyDelete
  12. Salam kenal Sally... rasanya bari 1st time Ida kesini... nice lah blog ni...doremon tu pun comey macam tuan dia... Ida follow sally ya..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!