Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

11:15:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

You Might Also Like

23 comments:

  1. dari segmen yang sama juga :)

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

    ReplyDelete
  2. salam. BW dari segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Slmt bersegmen.. sy join juga segmen ni.. all the best ye.. :)

    ReplyDelete
  4. akak singgah dari segmen yang sama.. semoga berjaya sally.. :D

    ReplyDelete
  5. segmen sama, blogwalking here sambil2 nak follow..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Kita datang menyelit kat sini..hahaha

    ReplyDelete
  8. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dan semoga berjaya... datang ziarah dari blog ke blog :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  12. pha is datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    ReplyDelete
  13. singgah petang dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete

  15. singgah dari segmen yang sama
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  18. Tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2013/10/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!