Sally akan menghilang.

9:00:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

~Ni entry melekat sampai la habis kelas this coming Sunday~

Ni bukan cerita hantu atau pun cerita magik..hahaha...kali ni terpaksa jugak la menghilang bila bukak i-class...Lecturer nak buat test this weekend...adeh! 3 test sekaligus...adodoi...habislah...dah la takde input langsung dalam kepala....

Lecturer terpaksa buat sebab dia kena keluar negara, so akan ada 2 seminar yang dia tak dapat nak attend, nak buat kelas ganti takut takde masa yang sesuai...jadi sebagai langkah berjaga-jaga...dia nak buat la test minggu ni....

So, kalau ada entry daripada tu mungkin entry autopublish...sebab sally mungkin tak online buat sementara waktu...well at least mungkin sampai ahad ni...kalau ada pun, maybe just for seeing you guys..? huwaaa...camne kalau sally rindu kat korang nanti..?

Anyway, please..please...pray for me...nak masukkan input 3 subject dalam kepala ni susah sikit..hahaha...biasa laa...awak kan tgh busy ni...nak tengok Marry Him If You Dare pun tak sempat...Yonghwa! I'm sorry!! hehehe...

So, jangan rindu sally tau...kalau rindu, datang je blog..tengok gambar sally...tak pun komen je semua entry starting tahun 2010...hahaha..ok, joking!! Kalau rindu, titipkan doa..doakan sally dapat jawab test!

till then, love and hugs for you guys! See ya next Monday!!

p/s : Sally siapkan entry auto publish, nanti scroll bawah ek.. ^_^

http://4.bp.blogspot.com/--XNE-l_KXAg/TiLcEF43JbI/AAAAAAAAACI/69In1fKuNMY/s1600/hardworking.jpg

You Might Also Like

35 comments:

  1. moga berjaya ye Sally.. ok, ros ingat pesan Sally, kalau rindu datang komen entry dari tahun 2010 :) hikhik

    ReplyDelete
  2. Good luck tau kak....kne ikat kain kt pale la klu cm tu...hihihihh

    ReplyDelete
  3. gud luck untuk test tu ye sally...:)

    ReplyDelete
  4. xpe utamakan yang mana penting dulu :) all the best ya :)

    ReplyDelete
  5. All the best Sally. Jawab exam elok2 ya. Xpe, yonghwa sanggup tunggu. nnt dia kata tgk siaran ulangan..

    ReplyDelete
  6. gud luck ea kakak sayang. jangan rindu2 hana. haha :P

    ReplyDelete
  7. waahh...mencabar tu 3 test sekaligus.. apa2 pun gudluck ye Sally.. :)

    ReplyDelete
  8. Haip akk! Goodluck yer! Lia doakn akk boleh jawab. Chaiyookk!

    ReplyDelete
  9. All the best buat Sally ye.. jngn lupa khir khalid tau.. :D

    ReplyDelete
  10. Vee pun mcm ni kak :) Semua entry auto publish je. Masuk sini pun just to comment and approve comments :D All the best akak!!

    ReplyDelete
  11. seminggu ?? wahhh lama tu .. okey2 nnti kak baca entry lama sally dan komen yerr. hikhik... i m going to miss youuu ^_^

    ReplyDelete
  12. gud luck sally...amboi,,siap peace dengan yong hwa lagi tuh...heeee..cantik gambar erk..

    ReplyDelete
  13. Good luck Sally =) bt yg terbaik..smoga dipermudahkan oleh Allah..

    ReplyDelete
  14. ptt lah snyp..all the best sally:) fighting!;p

    ReplyDelete
  15. wa...rindu sally nti...hehehe...jwb test baik2...sy jage kn yonghwa semntare waktu...hikhikhik

    ReplyDelete
  16. Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  17. gudluck..hery bru nk aktf semula..bahahaha

    ReplyDelete
  18. ooo patut pun ..semoga sally kembali aktif yer :) selamat berkelas

    ReplyDelete
  19. akak.. i'll gonna miss u... nak tunggu update versi fresh dr akak.. huhu.. pi study, yonghwa meh zizie jaga... kehkeh..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!